Vitamina E naturală

În stoc
25,00 RON
cu TVA

Are un puternic rol antioxidant, cu efect antiinflamator si este esențială pentru sănătatea pielii. Se utilizează în produsele cosmetice, în special în amestecuri de uleiuri, fiind solubilă în grăsimi.

Vitamina E naturală (Tocopherol Mix minim 50%), de origine 100% vegetală, are un puternic rol antioxidant, cu efect antiiflamator. Datorită proprietăților antioxidante, vitamina E este recunoscută pentru eficiența ei în lupta împotriva radicalilor liberi și rolul protector adus pielii.

Este deosebit de bun datorită capacității sale de a îmbunătăți aspectul pielii uscate și fragile. Vitamina E poate ajuta la combaterea liniilor fine și la diminuarea ridurilor prin stimularea regenerării celulare, fiind esențială pentru sănătatea pielii. Se utilizează în produsele cosmetice, în special în amestecuri de uleiuri, fiind solubilă în grăsimi.

Vitamina E topică oferă multiple beneficii importante pentru pielea ta.

Beneficii

Vitamina E este un important antioxidant solubil în grăsimi și este folosit de peste 50 de ani în dermatologie. Îți hidratează și hrănește pielea. Îți adaugă strălucirea și îți face pielea netedă și sănătoasă. De asemenea, uleiul este cunoscut pentru reducerea hiperpigmentării și a ridurilor, pe lângă menținerea sănătății pielii.

Antioxidant cu proprietăți fotoprotectuare
În primul rând ca antioxidant, vitamina E combate daunele cauzate de radicalii liberi. Antioxidanții previn deteriorarea oxidativă a celulelor, ajutând la eliminarea radicalilor liberi ce provin din poluanții de mediu și razele UV
Hidratant puternic
Spre deosebire de majoritatea altor antioxidanți, vitamina E este, de asemenea, o moleculă foarte hidratantă, deoarece funcționează atât ca umectant (pentru a atrage apa în piele) cât și ca emolient (pentru a menține apa în piele). Aceasta înseamnă că la nivel local, poate fi foarte utilă pentru o serie de afecțiuni ale pielii ce necesită mai multă hidratare.
Regenerează pielea și calmează iritația
Nu în ultimul rând, vitamina E asistă la regenerarea pielii ca urmare a daunelor provocate de expunerea la radiațiile UV și sprijină procesele de reparare și cicatrizare. Vitamina E este, de asemenea, un antiinflamator natural care ajută la calmarea pielii iritate.
Previne apariția ridurilor și liniilor fine
Vitamina E este bogată în antioxidanți și afectează circulația sângelui. Acesta ar putea fi motivul pentru care oamenii observă o diferență în fermitatea și structura pielii lor după utilizarea topică a uleiului de vitamina E.
Estompează aspectul petelor pigmentare
Hiperpigmentarea poate fi cauzată de prea mult pigment (melanină), care este declanșat de hormoni sau alte cauze. Denumită melasmă, se crede că această afecțiune poate fi tratată prin utilizarea vitaminei E topice. Studiile arată că hiperpigmentarea poate fi doar moderat estompată prin utilizarea vitaminei E. Cea mai eficientă modalitate de a utiliza vitamina E pentru a trata hiperpigmentarea este asocierea acesteia cu vitamina C.

Info

Ingrediente

Mixed Tocopherol (concentrat de Tocoferoli min. 50% - alpha, beta, gamma și delta α, β, γ şi δ)

Țara de origine

China

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă brună cu picurător

Mixed Tocopherol (concentrat de Tocoferoli min. 50% - alpha, beta, gamma și delta α, β, γ şi δ)
China
10 ml.
Recipient sticlă brună cu picurător

Utilizare

Pentru față și corp

Între 0,1 - 2% ca ingredient în produsele cosmetice.

Pentru păr

Se adaugă 1-5 picături la 100 ml. sampon sau bază de ulei vegetală pentru spălare sau tratament.

6424352000688
Fii primul care scrie un review

1 alt produs în aceeași categorie: