Vitamina A

26,00 RON
cu TVA

Vitamina A încurajează producția și regularizează creșterea celulelor epidermice sănătoase. Pătrunde în straturile profunde ale pielii și îi redă acesteia fermitatea și aspectul sănătos. Este un normalizator al pielii, oferă suplețe și vitalitate. Favorizează hidratarea, are acțiune antioxidantă, accelerează reînnoirea celulară și crește elasticitatea, prevenind îmbătranirea prematură a pielii.

Vitamina A sau retinolul (Retinyl palmitate) este unul dintre cei mai cunoscuți nutrienţi pentru sănătatea pielii. Este un ingredient adesea folosit în tratarea acneei și ca agent anti-îmbătrânire, datorită eficienței dovedite în stimularea producerii naturale a colagenului și elastinei. Astfel, încetineşte procesul de îmbătrânire și formare a liniilor fine și a ridurilor. Îmbunătățește fluxul de sânge la suprafața pielii ajutând la eliminarea toxinelor și la stimularea regenerării celulare. Se utilizează în produsele cosmetice, în special în amestecuri de uleiuri, fiind solubilă în grăsimi.

Info

Ingrediente

Retinyl palmitate (Vitamina A Palmitate Oil 1.0 MIU/g)

Țara de origine

China

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă brună cu picurător

Utilizare

Pentru față și corp

Se adaugă 1-5 picături în uleiuri sau creme, ca ingredient în produsele cosmetice, solubil în grăsimi și apă.

Pentru păr

Se adaugă 1-5 picături la 100 ml. sampon sau bază de ulei vegetală pentru spălare sau tratament.

Atenție

Acest produs nu se aplică nediluat sau direct pe piele! Posibil fotosensibil. Utilizarea sa de către copiii cu vârste sub 3 ani, femeile însărcinate sau care alăptează, se va face sub stricta supraveghere a specialistului.

Vitamine
Fii primul care scrie un review

S-ar putea să-ți placă

1 alt produs în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta