Argilă verde

În stoc
16,00 RON
cu TVA

Argila verde este un ingredient 100% natural, apreciat datorită proprietăților sale detoxfiante. Purifică și reglează secreția de sebum în timp ce oferă pielii minerale esențiale. Este un ingredient cu acțiune delicată, foarte bine tolerat de toaate tipurile de ten.

Argila VERDE este extrasă din pământ vulcanic al regiunea Auvergne din Franța şi conține sedimente minerale bogate, cu proprietăți și beneficii complementare.

Are rol purificator și calmant.

Folosită în măști, îndepărtează impuritățile și decongestionează porii reducând excesul de sebum.

Folosită în geluri de spălat curăță și exfoliază delicat pielea în timp ce oferă pielii minerale esențiale pentru a menține structura sănătoasă a acesteia.

Culoarea verde a argilei provine dintr-o combinație de oxizi de fier și de materii vegetale descompuse, în principal alge marine.

Argila verde din Franța este pregătită pentru piața comercială printr-un proces de uscare la soare și măcinare mecanică. După ce argila a fost extrasă, este uscată la soare pentru a elimina excesul de apă, apoi este măcinat în concasoare hidraulice pentru a obține o pulbere fină.

Info

Ingrediente

MONTMORILLONITE, ILLITE, QUARTZ, KAOLIN (Argilă verde).

Țara de origine

Franța

Cantitate

100 gr.

Ambalaj

Pungă plastic cu sistem de inchidere prin apăsare

Utilizare

Pentru față și corp

Pentru măști faciale, argila verde se amestecă cu puțină apă până se obține o pastă omogenă și se aplică pe tenul curățat. Se lasă să acționeze 10-15 minute și apoi se clătește cu apă caldă. Același procedeu poate fi utilizat și pentru împachetări corporale.

6424352000541
Fii primul care scrie un review

2 alte produse în aceeași categorie: