Unt de Shea organic - nerafinat

În stoc
28,00 RON
cu TVA

Are rol benefic în diminuarea ridurilor şi ajută la menţinerea unui nivel optim de hidratare a pielii. Untul de shea conţine acid cinamic, o substanţă care ajută la protejarea pielii împotriva deshidratării și la regenerarea acesteia în urma expunerii la soare.

Untul de shea, cunoscut şi sub numele de unt de karite, este extras din nucile de karite - un arbore ce creşte necultivat în regiunile de savană ale Africii de Vest şi Centrale. Ţările occidentale abia acum încep să cunoască beneficiile considerabile pentru sănătate şi frumuseţe ale acestui unt. Are rol benefic în diminuarea ridurilor şi ajută la menţinerea unui nivel optim de hidratare a pielii. Untul de shea conţine acid cinamic, o substanţă care ajută la protejarea pielii împotriva deshidratării și la regenerarea acesteia în urma expunerii la soare.

Are un conţinut ridicat de acizi graşi, vitamina A şi vitamina E - necesare pentru a menţine elasticitatea şi a proteja pielea de factorii agresivi de mediu.

 

Info

Ingrediente

BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER (Unt de shea)

  • acid oleic - între 45-50%
  • acid stearic -  între 30-41% 
  • acid palmitic - între 5-9% 
  • acid linoleic - între 4-5%

Țara de origine

Benin

Cantitate

100 gr.

Utilizare

Pentru față și corp

Se încălzeşte o cantitate mică de unt în palmă şi se aplică direct pe piele cu mișcări circulare.

Pentru păr

Se încălzeşte o cantitate mică de unt în palmă şi se aplică direct pe pielea capului masând ușor. Se lasă să acționeze 10-15 minute înainte de şamponare.

Unturi Vegetale
Fii primul care scrie un review

S-ar putea să-ți placă

1 alt produs în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta