Unt de Cacao organic - nerafinat

În stoc
40,00 RON
cu TVA

Untul de cacao este un excelent hidratant pentru piele datorită conținutului ridicat de grăsimi saturate care sunt deosebit de benefice pentru emolierea pielii uscate, crăpate. Este bogat în vitamine care protejează şi hrănesc pielea, scalpul şi părul degradat, fiind ușor absorbit.

Arborele de cacao este originar din părți ale Americii Centrale și de Sud iar nucile acestui copac au fost recoltate timp de secole pentru a fi folosite ca hidratante naturale pentru piele. Deoarece are un parfum ușor, o textură netedă și proprietăți emoliente extraordinare, untul de cacao este un ingredient popular în întreaga lume în majoritatea tipurilor de produse cosmetice de îngrijire și înfrumusețare.

Untul de cacao este una dintre cele mai stabile grăsimi, datorită conţinutului ridicat de acizi graşi. Se topeşte la temperatura corpului, fiind astfel uşor absorbit de piele. Creează o barieră între pielea sensibilă şi factorii agresivi de mediu, barieră ce ajută la menţinerea nivelului optim de hidratare. Vitaminele conţinute de untul de cacao protejează şi hrănesc pielea, scalpul şi părul degradat. În special, vitamina E ajută la refacerea pielii după expunerea la soare.

Info

Ingrediente

THEOBROMA CACAO SEED BUTTER (Unt de cacao)

  • acid stearic - între 24% și 37%
  • acid palmitic - între 24% și 30%
  • acidul myristic - între 0 și 4 %
  • acid arahidic -  între 0 și 1%
  • acidul lauric - între 0 și 1%

Țara de origine

Republica Dominicană

Cantitate

70 gr.

Utilizare

Pentru corp

Loțiune hidratantă pentru corp - încălzeşte o cantitate mică de unt în palmă şi aplică direct pe piele folosind mișcări circulare până la absorbția completă a produsului.

Pentru păr

Mască pentru părul uscat și deteriorat - încălzeşte o cantitate mică de unt în palmă şi aplică direct pe păr și scalp masând ușor. Lasă să acționeze 10-15 minute înainte de șamponare. 

6424352000466
Fii primul care scrie un review

S-ar putea să-ți placă

1 alt produs în aceeași categorie: