Ulei de Ricin virgin

În stoc
12,61 RON
Cantitate
Recipient

PayPal

Uleiul de ricin este un emolient excelent ce ajută la menţinerea unui păr strălucitor şi a unui ten sănătos. Are efect benefic asupra ridurilor, patrunzand ușor in piele. Protejează eficient pielea datorită proprietăților antibacteriene recunoscute.

Uleiul de ricin este cu siguranţă unul dintre cele mai bune tonice naturale şi poate fi utilizat pentru: curăţare, hrănire, hidratare, emoliere şi calmare la nivelul pielii și al scalpului. Ajută la hrănirea rădăcinii firului de păr, încurajând astfel creşterea acestuia. 

Este un ulei accesibil și eficient pentru piele datorită conținutului ridicată de acizi grași nesaturați. Acidul ricinoleic (85 – 90%) îi conferă extraordinare proprietăți antibacteriene, dezinfectante și antiinflamatorii, în timp ce acidul oleic (2 – 6%) și linoleic (1 – 5%) ajută în hidratare pielii accelerând regenerarea țesutului cutanat. Calmează mâncărimea, netezește, hrănește și menține pielea curată.

Info

Ingrediente

RICINUS COMMUNIS SEED OIL (Ulei de ricin)

Țara de origine

India

Cantitate

100 ml.

Ambalaj

Recipient plastic, brun, cu pulverizator

Utilizare

Pentru față și corp

Se aplică câteva picături de ulei pe pielea curată şi se masează uşor pentru a ajuta absorbția uleiului.

Pentru păr

Se distribuie o cantitate mică de ulei pe lungimea firului de păr, de la rădăcină la vârf, cu câteva minute înainte de şamponare.

Uleiuri vegetale

INGREDIENTE (INCI/RO): RICINUS COMMUNIS SEED OIL (Ulei de ricin)

Pentru faţă şi corp: Se aplică câteva picături de ulei pe pielea curată şi se masează uşor pentru a ajuta absorbția uleiului.

Pentru păr: Se distribuie o cantitate mică de ulei pe lungimea firului de păr, de la rădăcină la vârf, cu câteva minute înainte de şamponare.

Fii primul care scrie un review

S-ar putea să-ți placă

9 alte produse în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta