Ulei de Argan bio - virgin 10 ml.

În stoc
16,00 RON
cu TVA

Uleiul de argan este renumit pentru proprietățile sale de hidratare. Conținutul ridicat de vitamină E și acizi grași conferă pielii un plus de nutrienți esențiali care ajută la diminuarea ridurilor și previn formarea liniilor fine. Fiind non-gras și non-iritant, oferi întregului corp îngrijirea de care are nevoie folosind cu un singur produs. Se absoarbe ușor în piele și nu blochează porii.

Uleiul de argan este extras din fructele arborelui de argan denumit și „arborele vieţii". Este un ulei prețios cunoscut sub numele de „aurul verde al deşertului". Și-a câștigat reputația de ingredient miracol datorită beneficiilor deosebite aduse pielii și părului ca parte a unui regim eficient și natural de îngrijire. Este foarte hrănitor și crește nivelul de hidratare a pielii, prevenind şi reducând ridurile şi liniile fine.

Proprietăţile excepţionale derivă din conţinutul ridicat de vitamine (A, E şi F) și acizi grași nesaturați precum acidul oleic și linoleic, ce au un important rol nutritiv pentru piele. În timp ce acidul linoleic reduce inflamația și crește nivelul de hidratare a pielii, acidul oleic poate îmbunătăți permeabilitatea pielii și ajută alte ingrediente să pătrundă mai ușor în piele.

Uleiul este foarte bine tolerat deoarece nu blochează porii avand un grad de comedogenitate de zero, ceea ce îl face un ulei popular pentru îngrijirea tenului. Folosit cu regularitate, pielea îşi recapătă aspectul uniform şi catifelat.

Cele mai importante beneficii ale uleiului de argan pentru piele

Beneficii

Uleiul de argan din agricultură ecologică certificată oferă îngrijire deosebită pielii datorită nutrienților valoroși, vitamina A și E și acizi grași nesaturați, pe care îi conține.

Emoliază profund
Uleiul de argan este probabil cel mai frecvent folosit ca emolient pentru piele. Acesta este motivul pentru care se găsește adesea în loțiuni, săpunuri și balsamuri. Acest lucru se datorează în mare parte datorită abundenței de vitamina E, care este un antioxidant solubil în grăsimi ce poate ajuta la îmbunătățirea retenției de apă în piele.
Reduce producția de sebum
Datorită compușilor organici activi, uleiul de argan are capacitatea de a reduce producția de sebum fiind un produs excelent pentru persoanele cu tenul gras.
Îmbunătățește elasticitatea
Datorita proprietăților sale emoliente și conținutului ridicat de vtamina E, uleiul de argan ajută la reducerea liniilor fine și ridurilor și îmbunătățește elasticitatea pielii.
Asistă la vindecarea leziunilor post acneice
Acneea hormonală este adesea rezultatul excesului de sebum cauzat de hormoni. Uleiul de argan are efecte anti-sebum, care pot regla eficient cantitățile de sebum de pe piele. Acest lucru poate ajuta la tratarea mai multor tipuri diferite de acnee și la promovarea unui ten cu o textura uniformă.
Protejează de precesele oxidative
Femeile marocane folosesc de mult ulei de argan pentru a-și proteja pielea de efectele nocive ale razelor UV. Studiile arată că activitatea antioxidantă din uleiul de argan a ajutat la protejarea pielii împotriva daunelor radicalilor liberi cauzate de soare. Acest lucru a prevenit arsurile și hiperpigmentarea ca urmare a expunerii la radiații. Însă nu înlocuiți crema cu SPF cu uleiul de argan. Doar cea dintâi vă protejează eficient.

Hidratare intensă pentru toate tipurie de piele

Datorită efectului său amtiinflamator și antioxidant, împreună cu aportului de hidratare de lungă durată, uleiul de argan ajută la obținerea unui ten cu aspect tânăr și textură uniformă. 

Scorul scăzut de comedogenitate (0) indică faptul că uleiul de argan este bine tolerat de piele, nu blochează porii și nu duce în timp la dezvoltarea punctelor negre.

Emoliere echilibrată penru toate tipurile de păr

Uleiul de argan este recunoscut ca un ingredient esențial îngrijirii părului cu diferite texturi. Indiferent că ai păr uscat, normal sau gras te bucuri de beneficiile uleiului pur de argan.

Măștile pentru păr cu ulei de argan nu lasă părul lipicios și nici nu îl îngreunează. Acizii grași esențiali oferă strălucire, o senzație de păr mătăsos și ușurință la pieptănare. Tocoferolul are, de asemenea, un efect pozitiv asupra creșterii părului și întărește rădăcinile. Fitosterolii oferă elasticitate și strălucire.

Compoziție

  • acizi grași nesaturați (80%) - oleic și linoleic,
  • acizi grași saturați (20%) - palmitic și stearic,
  • polifenoli și carotenoizi.

Proveniență

  • Culturi ecologice,

  • Presat la rece,

  • Nu conține aditivi.

Aplicare

  • Pentru față, corp și unghii

  • Adaugat în alte produse cosmetice

  • În măști, împachetări sau cataplasme

Fructe de proveniență din culturi ecologice

Uleiul de argan este extras din fructele arborelui de argan denumit și „arborele vieţii". Este un ulei prețios cunoscut sub numele de „aurul verde al deşertului". Și-a câștigat reputația de ingredient miracol datorită beneficiilor deosebite aduse pielii și părului ca parte a unui regim eficient și natural de îngrijire. Este foarte hrănitor și crește nivelul de hidratare a pielii, prevenind şi reducând ridurile şi liniile fine.

Compusi organici cu valoare nutritivă deosebită

Uleiul nostru de argan, presat la rece, are proprietăţile excepţionale de hidratare și catifelare datorită conţinutul ridicat de vitamine (A, E şi F) și fitosteroli. Acidul oleic (42-48%) și linoleic (35-40%) sunt cei mai importanți acizi grași nesaturați având un rol nutritiv deosebit pentru piele și păr.

Info

Ingrediente

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL (Ulei de argan)

Țara de origine

Maroc

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă brună cu picurător

Utilizare

Pentru față și corp

Se aplică câteva picături de ulei pe pielea curată şi se masează uşor pentru a ajuta absorbția uleiului.

Pentru păr

Se distribuie o cantitate mică de ulei pe lungimea firului de păr, de la rădăcină la vârf, cu câteva minute înainte de şamponare.

ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL (Ulei de argan)
Maroc
10 ml.
Recipient din sticlă brună, cu picurător
6424352000015
Fii primul care scrie un review

S-ar putea să-ți placă

16 alte produse în aceeași categorie: