Ulei Tratament pentru păr 200 ml.

În stoc
59,00 RON
cu TVA

PayPal

Uleiul tratament pentru păr este soluția 100% naturală pentru menținerea sănătății părului și prevenirea degradării acestuia. Uleiurile din compoziția sa sunt bogate în acizi grași esențiali și recunoscute pentru calitățile lor hidratante și reparatorii.

Uleiul tratament pentru păr este o soluție 100% naturală pentru menținerea sănătății părului și prevenirea degradării acestuia. Uleiurile din compoziția sa sunt bogate în acizi grași esențiali, fiind recunoscute pentru calitățile lor hidratante și reparatorii. Uleiul de argan este extras din fructele „arborelui vieţii", un adevărat “elixir al tinereţii” ce hrăneşte şi hidratează. Uleiul de cocos protejează firul de păr împotriva factorilor agresivi externi, menţinându-l sănătos şi conferindu-i strălucire.Masajul în mod regulat al scalpului cu ulei de nucă de cocos redă acestuia un aspect curat și hidratat. Uleiul de jojoba ajută la îndepărtarea excesului de sebum şi la fortifierea firului de păr, oferindu-i volum, strălucire şi vigoare, în timp ce uleiul de ricin ajută la îmbunătăţirea condiţiei acestuia, revitalizându-l. Uleiul esențial de tea tree este un protector natural, ce ajută la prevenirea mătreții.

NEPROCESAT TERMIC. NU CONTINE PARAFINA.

Info

Ingrediente

COCOS NUCIFERA OIL, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL, LAVANDULA HYBRIDA OIL, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, TOCOPHEROL, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN. (RO: ulei de cocos, ulei de ricin, ulei de jojoba, ulei de argan, uleiuri esenţiale de lavandă şi tea tree, vitamina E).

Fabricat în

România

Cantitate

200 ml.

Ambalaj

Recipient plastic transparent

Utilizare

Pentru păr

Se aplică pe toată lungimea firului de păr de la rădăcină până la vârf, se masează ușor scalpul și se lasă să acționeze câteva minute înainte de șamponare.

ULEI DE ARGAN

Uleiul de argan are proprietăţile excepţionale de hidratare și catifelare datorită conţinutul ridicat de vitamine A, E şi F, și cel de acizi grași nesaturați precum acid oleic și linoleic, având un important rol nutritiv. Conține aproximativ 35-40% acid linoleic și 42-48% acid oleic. În timp ce acidul linoleic reduce inflamația și acneea și crește nivelul de hidratare a pielii, acidul oleic poate îmbunătăți permeabilitatea pielii și poate ajuta alte ingrediente să pătrundă mai ușor în piele. Uleiul este foarte bine tolerat de piele deoarece nu blochează porii avand un grad de comedogenitate de zero, ceea ce îl face un ulei popular pentru ingrijirea tenului.

ULEI DE COCOS

Este soluţie naturală pentru prevenirea uscării şi exfolierii pielii. Conţine 90% grăsimi saturate, acid lauric, şi vitamina E fiind deosebit de apreciat pentru calităţile sale emoliente şi hidratante. Este foarte eficient pentru orice tip de piele, în special cea matură și uscată. Ajută la întârzierea apariţiei ridurilor, fiind benefic în prevenirea îmbătrânirii premature.  Combate ridurile și problemele de piele precum psoriazisul, alergiile sau eczemele. Protejează firul de păr împotriva factorilor agresivi externi, menţinându-l sănătos şi conferindu-i strălucire.

ULEI DE RICIN

Ricinul, arbust originar din India, adus în Europa cu mii de ani în urmă, este utilizat și în prezent pentru efectele sale benefice asupra pielii și întregului organism. Olandezii l-au numit “uleiul minune”. Uleiul de ricin are efecte calmante și emoliente pentru zonele de piele sensibilă, înroșită sau regiunile cu piele îngroșată (coate, genunchi, glezne, tălpi, palme). Săpunul face o spumă ușoară și fină atunci când are încorporat ulei de ricin în formula sa.

Este un ulei accesibil și eficient pentru piele datorită conținutului ridicată de acizi grași nesaturați. Acidul ricinoleic (85 – 90%) îi conferă extraordinare proprietăți antibacteriene, dezinfectante și antiinflamatorii, în timp ce acidul oleic (2 – 6%) și linoleic (1 – 5%) ajută în hidratare pielii accelerând regenerarea țesutului cutanat. Calmează mâncărimea, netezește, hrănește și menține pielea curată. 

ULEI DE JOJOBA

Uleiul de jojoba este o ceară lichidă extrasă din seminţele de jojoba (Simmondsia chinensis). Este un excelent agent de hidratare, cu utilizări variate în industria cosmetică. Recomandat tuturor tipurilor de piele, acesta lasă o senzaţie de catifelare după aplicare. Având o compoziţie şi o structură asemănătoare sebumului, penetrează rapid în piele făcându-l unul dintre cele mai eficiente uleiuri.

Uleiul de jojoba este un ingredient benefic în îngrijirea părului şi a scalpului. Acesta ajută la reglarea excesului de sebum şi la fortifierea firului de păr, oferindu-i volum, strălucire şi vigoare. Poate fi un foarte bun demachiant natural, bază pentru machiaj, balsam pentru buze, tratament în menţinerea frumuseţii mâinilor şi sănătăţii unghiilor.

ULEI ESENTIAL DE TEA TREE

Obținut prin prin distilarea cu aburi a crengilor fragede și frunzelor arborelui de ti tree, uleiul emană un miros puternică astringent cu aromă balsamică, care se îmbină bine cu uleiurile de citrice. Proprietățile sale antibacteriene și antiseptice sunt recunoscute, fiind un remediu natural recomandat în tratarea acneei. Menține pielea curată și elimină mirosurile neplăcute.

ULEI ESENȚIAL DE LAVANDĂ

Ulei esențial de lavandă este extras din florile plantei de lavandă printr-un proces de distilarea cu abur. Are un parfum proaspăt, calmant și revigorant, ce îl face un tonic excelent pentru atenuarea stării de anxietate și a stresului emoțional. Proprietățile sale antibacteriene mențin pielea curată oferind o senzație de prospețime îndelungată.

VITAMINA E

Vitamina E este o sursă importantă de antioxidanți care protejează membrana celulară de radicalii liberi, precum poluarea și razele UV. Este esențial în protejarea și restaurarea barierei acide a pielii. Are proprietăți antibacteriene prevenind inflamațiile la nivelul glandelor sebacee cu beneficii în combaterea acneei și erupțiilor cutanate. Este ușor absorbit de piele, îi sporește elasticitatea și previne hiper-pigmentarea acesteia.

Fii primul care scrie un review
Produsul a fost adaugăt in lista ta