Săpun cu propolis și miere

În stoc
20,00 RON
cu TVA

PayPal

Săpunul cu PROPOLIS și MIERE are excepționale proprietăți de vindecare fiind foarte eficient în tratarea problemelor cutanate precum acneea și eczemele. Proprietățile antioxidante și emoliente ale propolisului, restabilesc și susțin funcția pielii în mod natural. Mierea are rol antibacterian și funcționează ca agent antiinflamator. Totodată, aceste ingrediente accelerează rata de regenerare a celulelor și decongestionează porii. Este potrivit oricărui tip de piele, cu beneficii speciale

Săpunurile Trio Verde sunt săpunuri cremoase și fine pentru față și corp, fabricate manual din ingrediente naturale. Nu conțin conservanți chimici, coloranți artificiali sau parfumuri sintetice. Rețeta echilibrată are la bază uleiuri vegetale, unt de shea, argile, uleiuri esențiale, cafea verde, lapte, flori sau plante uscate. Toate aceste ingrediente oferă pielii curățare, emoliere, hidratare și protecție.

Info

Ingrediente

(INCI/RO): SODIUM OLIVATE, AQUA, SODIUM COCOATE, SODIUM CASTORATE, SODIUM HYDROXIDE, SODIUM ARGANATE, SODIUM SHEA BUTTERATE, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL, BENTONITE, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, CITRAL, LIMONENE (ulei de măsline, apă, unt de shea, ulei de ricin, sodă, ulei de palmier, ulei de avocado, miere de salcâm, propolis, ulei esențial de portocale, petitgrain și lavandă).

Fabricat manual în

România

Greutate

110 gr.

Utilizare

Pentru față și corp

Umeziti ușor mâinile și săpunul. Treceti de câteva ori săpunul prin pame și frecați palmele pentru a obține o spumă bogată. Folosiți spuma obținută pentru a curăța zona dorită a corpului și clătiți.

Păstrare

Păstrați pe o savonieră specială ferit de umezeală, pentru a se usca la aer. 

Sapunuri

ULEI DE AVOCADO

Uleiul de avocado este recunoscut pentru proprietățile sale emoliente, hidratante şi antirid, fiind utilizat în îngrijirea pielii, părului şi a unghiilor. Este bogat în vitaminele A, D şi E, precum şi lecitină, cunoscută sub numele de "mineralul vieţii". Se absoarbe ușor în piele lăsând-o hidratată şi catifelată, fiind recomandat ca ingredient de bază în produsele pentru îngrijirea pielii mature sau uscate. Este benefic pentru părul deteriorat şi vopsit, oferind nutrienţi necesari obţinerii unui păr mătăsos cu o strălucire naturale.

MIERE DE SALCÂM

Mierea de salcâm este deosebit de bună pentru piele datorită conținutului de fier, zinc, potasiu, calciu, vitamina C și alți antioxidanți care ajută la reducerea ridurilor, calmează inflamațiile și ameliorează apariția cicatricilor, roșelii și arsurilor solare. Ajută la regenerarea pielii și susține funcția normală a pielii.

PROPOLIS

ULEI ESENȚIAL DE PORTOCALE

Ulei esențial de portocale este obținut din presarea la rece a cojilor de portocale, emană o aromă de citrice subtilă, dulce, proaspătă și astringentă. Oferă o senzație de relaxare și revigorare ajutând în diminuarea stării de anxietate.  Stimulează circulația la nivelul pielii având un efect de iluminare și strălucire. Proprietățile sale antiseptice și tonice, curăță și menține pielea sănătoasă.

ULEI ESENȚIAL DE PETITGRAIN

Ulei esențial de petitgrain este obținut prin distilarea frunzelor, crengilor tinere și fructelor mici, verzi, necoapte ale arborelui de portocal amar. Uleiul emană un miros puternic, răcoritor și crud. Are efect relaxant și tonic fiind benefic pentru calmarea stărilor de anxietate și a insomniei. Proprietățile astringente ajută la prevenirea infecțiilor și reglează secreția de sebum.

ULEI ESENȚIAL DE LAVANDĂ

Ulei esențial de lavandă este extras din florile plantei de lavandă printr-un proces de distilarea cu abur. Are un parfum proaspăt, calmant și revigorant, ce îl face un tonic excelent pentru atenuarea stării de anxietate și a stresului emoțional. Proprietățile sale antibacteriene mențin pielea curată oferind o senzație de prospețime îndelungată.

ULEI DE MĂSLINE

Este un ulei terapeutic ce conține antioxidanți, vitamina E și beta caroten. Cei trei antioxidanți principali: vitamina E, polifenoli și fitosteroli ajută la protejarea pielii de factorii nocivi de mediu, prevenind îmbătrânirea prematură. Este un aliat important în îngrijirea tenurilor deshidratate. Calmează și hidratează pielea, conferindu-i un aspect fin și delicat. Menține elasticitatea pielii și combate apariția ridurilor. Datorită numeroaselor beneficii pentru piele uleiul de măsline este un ingredient activ cheie în formulările cosmetice.

ULEI DE COCOS

Este foarte eficient pentru orice tip de piele, în special cea matură și uscată. Combate ridurile și problemele de piele precum psoriazisul, alergiile sau eczemele. Datorită lui, săpunul capătă o textură cremoasă și hidratantă.

ULEI DE PALMIER

Uleiul de palmier se obţine din fructele unei specii de palmier tropical originar din Africa și este cea mai bogată sursă naturală de tocotrienoli, membri ai familiei vitaminei E. Aceștia au un rol antioxidant mult mai puternic decât forma comună de vitamina E, tocoferol, folosită pentru a trata multe afecțiuni ale pielii și fiind frecvent întâlnit în produse anti-imbatranire. Vitamina E este un antioxidant puternic care ajută pielea să lupte împotriva radicalilor liberi care îmbătrânesc prematur pielea și provoacă linii fine și riduri. Este un ingredient ce dă duritate săpunului.

ULEI DE RICIN

Ricinul, arbust originar din India, adus în Europa cu mii de ani în urmă, este utilizat și în prezent pentru efectele sale benefice asupra pielii și întregului organism. Olandezii l-au numit “uleiul minune”. Uleiul de ricin are efecte calmante și emoliente pentru zonele de piele sensibilă, înroșită sau regiunile cu piele îngroșată (coate, genunchi, glezne, tălpi, palme). Săpunul face o spumă ușoară și fină atunci când are încorporat ulei de ricin în formula sa.

  UNT DE SHEA

Untul de shea este extras din semințele arborelui african cu același nume. Are un conținut ridicat de acizi grași, vitamina A şi vitamina E, care mențin elasticitatea pielii şi o protejează de factorii nocivi din mediu. Acizi oleic, stearic, palmitic și linolenic hrănesc în profunzime pielea și o mențin hidratată, diminuând ridurile și prevenind îmbătrânirea prematură a acesteia. Este un unt foarte emolient, recunoscut ca remediu în vindecarea arsurilor solare cu potențial rol protector împotriva razelor UV.

  HIDROXIDUL DE SODIU

Soda caustică, în combinație cu apa este cunoscut și sub denumirea de “leșie”, fiind agentul care transformă uleiurile vegetale în săpun. Fără leșie nu se poate face săpun. Aceasta este materia primă de bază alături de grăsime. După ce reacționează cu acizii grași, soda este neutralizată. Deoarece este produs cu un exces de grăsime optim, la finalul procesului de saponificare săpunul Trio Verde nu conține sodă caustică nereacționată.

Fii primul care scrie un review

8 alte produse în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta