Gel igienizant de mâini cu alcool și glicerină|200 ml.

Stoc epuizat
33,00 RON
cu TVA

Gelul igienizant pentru mâini de la Trio Verde curăță, hidratează și protejează pielea mâinilor. Consistența de gel ajută la aplicarea ușoară și distribuirea uniformă a produsului. Formula cu uscare rapidă are un conținut ridicat de alcool de 70%. Glicerina hidratează pielea, prevenind senzația de uscăciune și piele strânsă.

Gelul igienizant de mâini de la Trio Verde este soluția ideală pentru acele momente când spălarea mâinilor nu este posibilă. Gelul are cu textură nelipicioasă ce curăță, hidratează și protejează pielea mâinilor.

Consistența de gel ajută la aplicarea ușoară și distribuirea uniformă a produsului. Formula cu uscare rapidă are un conținut ridicat de alcool de 70%. Glicerina hidratează pielea și o protejează de senzația de uscăciune și piele stransă, prevenind apariția iritațiilor ca urmare a folosirii repetate.

Uleiurile esențiale de mușețel și palmarosa creează un parfum discret și oferă o senzație de prospețime. După aplicare, pielea mâinilor devine plăcută la atingere și catifelată.

Info

  • Hidratant
  • Protector
  • Aromă delicată, neutră

Ingrediente

ALCOHOL, AQUA, GLYCERIN, POLYQUATERN IUM-3, HYDROGEN PEROXIDE, CYMBOPOGON MARTINI HERB EXTRACT, ORMENIS MULTICAULIS OIL, GERANIOL, ISOPROPYL ALCOHOL, TETRASODIUM EDTA, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, BENZYL SALICYLATE, FARNESOL. (alcool etilic, glicerină, apă oxigenată, uleiuri esențiale de mușețel marocan și palmarosa).

Fabricat în

România

Cantitate

200 ml

Utilizare

Pentru mâini

Masați mâinile cu o cantitate suficientă de gel și lăsați să se usuce. Nu necesită clătire.

ATENȚIE

Conține peroxid de hydrogen. A se evita contactul cu ochii. A se clăti imediat ochii dacă intră în contact cu produsul. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Inflamabil! A se păstra departe de surse de căldură, scântei, flăcări sau alte surse de aprindere. În caz de înghițire contactați imediat un medic.

6424352001968
Fii primul care scrie un review

2 alte produse în aceeași categorie: