Deodorant cu cedru și cărbune

1 Reviews
În stoc
45,00 RON
cu TVA

Aroma proaspătă de citrice a uleiurilor esențiale de lime și portocale se alătură notelor pământii, lemnoase, ușor dulci ale cedrului și vetiverului și crează un parfum misterios, masculin, care induce o stare de relaxare. 

Proprietățile antibacteriene și astringente ale uleiului de cedru sunt completate de cele de neutralizare ale cărbunelui pentru a menține pielea curată și matifiată.descriere scurta produs

Produsele TRIO VERDE sunt fabricate cu grijă pentru sănătatea dvs. și respect pentru mediului înconjurător. Din ingrediente naturale prețioase, atent alese, deodorantele noastre au o textură cremoasă și fină, fiind 100% naturale. Oferă pielii protecție, neutralizează mirosul neplăcut și absorb umezeala. Formula de bază conține faină de arorut, ulei de cocos, unt de shea, bicarbonat de sodiu și ceară naturală. 

Info

Ingrediente

INGREDIENTE(RO): MARANTA ARUNDINACEA ROOT POWDER, COCOS NUCIFERA OIL, SODIUM BICARBONATE, BEESWAX, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER EXTRACT, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, TOCOPHEROL, CEDRUS ATLANTICA WOOD OIL, CITRUS AURANTIFOLIA OIL, CITRUS SINENSIS PEEL OIL EXPRESSED , VETIVERIA ZIZANOIDES ROOT OIL, CHARCOAL POWDER, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL. (faină de arorut, ulei de cocos, bicarbonat de sodiu, ceară naturală, unt de shea, ulei de ricin, vitamina E, uleiuri esențiale de cedru, portocale, lime și vetiver, cărbune pulbere)

Fabricat în

Romania

Greutate

60 gr.

Utilizare

Pentru corp

Aplicați 2-3 straturi prin mișcări verticale pe pielea curată și uscată. Dacă este nevoie, masați excesul de produs cu ajutorul degetelor, până când este complet absorbit de piele.

Păstrare

Fiind un produs natural, pentru a-i menține mirosul și textura, recomandăm să fie păstrat închis cu capac între utilizari, la o temperatură constantă (între 15-23 grade C).

Atenționare

Nu folosiți produsul pe pielea iritată sau rănită. În cazul apariției unei iritații, încetați să-l mai folosiți.

6424352001531
1 Review-uri

Un deodorant eficient
Folosesc de mai mult de un an acest deodorant. Este cel mai eficient produs 100% natural pe care l-am intalnit. Abia astept sa le testez si pe celelalte!
on

7 alte produse în aceeași categorie: