CUM COMAND

Pasul 1.

Selectează produsul sau produsele care te interesează folosind categoriile de produse disponibile, apoi apasă pe butonul Adaugă în coș. După ce ai ales toate produsele pe care dorești să le cumperi, apasă pe butonul Vezi coșul tău sau Finalizează comanda.

Apăsând butonul Vezi coșul tău poți vizualiza lista cu toate produsele pe care le-ai ales, poți să modifici cantitățile pe care dorești să le comanzi sau poți să renunți la unul sau la toate produsele alese. Poți continua să alegi produse folosind butonul Continuă cumpărăturile.

Apăsând butonul Finalizează comanda vei fi redirecționat către formularul destinat plasării comenzii. 1. Dacă ai deja cont, acum este momentul să te autentifici apăsând butonul Mai bine conectează-te!. Completează datele de logare și apasă butonul Autentifică-te.

2. Dacă nu ai cont poți să-ți creezi unul și să beneficiezi de plasarea mult mai rapidă a comenzilor viitoare.

3. Plasarea comenzii se poate face cu sau fără crearea unui cont personal. În cazul în care alegi să nu îți creezi un cont, trioverde.ro nu va stoca informațiile furnizate de tine pentru plasarea comenzii cu excepția datelor de facturare. 

Pasul 2.

Clienții care efectuează pentru prima oară o comandă către TRIO VERDE, completează formularul cu informații personale obligatorii. Prin furnizarea unei parole poți crea automat un contul personal. Poți să renunți la crearea unui cont lăsând câmpul destinat parolei necompletat. Apasă butonul Continuă pentru a trece la pasul următor. 

Pasul 3.

Completează datele solicitate cu informații reale privind adresa de livrare și facturare. Apasă butonul Continuă pentru a trece pa pasul următor. 

Pasul 4.

Produsele noastre sunt livrate folosind servicii de curierat. În cazul în care comanda ta nu depășește valoarea minimă pentru a beneficia de livrare gratuită vei avea costuri de transport pentru livrarea comenzii tale. Apasă butonul Continuă pentru a trece la pasul următor. 

CUM PLĂTESC

Pasul 5.

Selectează metoda de plată. Ai posibilitatea să alegi între trei variante de plată. 

  • Plata online cu cadrul bancar
  • Plata prin paypal
  • Plata prin virament bancar
  • Plata ramburs

După selectarea metodei de plată, apasă butonul Continuă.

Card bancar

Daca ați ales metoda de plată " Online cu card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

"3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard.

Virament bancar

În cazul efectuării plății prin virament bancar, termenul de livrare se calculează din momentul intrării sumei în contul SC TRIO VERDE SRL.

Datele necesare pentru plata prin virament bancar - OP (Ordin de Plată):

SC Trio Verde SRL
CUI:  RO29136460
J33/868/2011
IBAN: RO66 INGB 0000 9999 0381 5606
BIC: INGBROBUXXX
BANCA: ING Bank N.V.

Ramburs

Plata ramburs presupune achitarea integrală a comenzii în momentul furnizării acesteia de către firma de curierat și pe baza unui formular de plată. Te rugăm să ai suma exactă pregătită.

Pasul 6.

Verifică sumarul comenzii tale și apasă pe butonul Comandă.

Notă

Aveți din nou posibilitatea să vă creați un cont pe site-ul nostru pentru a plasa mai simplu comenzile viitoare. 

Notă

Pentru plățile prin ramburs, virament, card bancar și paypal Trio Verde nu percepe niciun comision!

Pentru plățile online, trioverde.ro nu este responsabil pentru orice alt cost suplimentar suportat de clienții, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON.

IMPORTANT

SC TRIO VERDE SRL își rezervă dreptul de a denunța unilateral comanda efectuată de un client, după notificarea prealabilă a acestuia, fără a exista nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă daune-interese, în situațiile următoare sau cele care se impun în cazul forței majore în termenii definiți de lege:

  • Respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, în cazul plății online sau prin virament bancar.
  • Invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri, în cazul plății online.
  • Datele furnizate de către client pe site, sunt incomplete sau incorecte.
  • Comportamentul clientului poate și/sau produce daune de orice natură pentru Trio Verde și partenerii săi.
  • Pentru alte motive întemeiate, care să justifice această măsură.