COVID-19

Dorim să vă informăm cu privire la măsurile luate de compania noastră în contextul răspândirii virusului COVID-19.În primul rând vrem să vă asigurăm că pentru noi, în aceste moment, prioritară este siguranța clienților, partenerilor și angajaților noștri. 

Astfel, am luat toate măsurile necesare de prevenție a răspândirii virusului, conform recomandărilor și standardelor de referință la nivel național și internațional.

IMPORTANT: Aceste măsuri afectează indirect timpul de procesare al comezilor ce înregistrează întârzieri de 3-4 zile.

Am implementat o serie de măsuri speciale de siguranță în ceea ce privește manipularea produselor și pregătirea / expedierea coletelor.

 • Am redus numărul de angajați prezenți în depozit la maxim 2 persoane.
 • Angajații folosesc mănuși și măști pe toată durata prezenței în depozit
 • Comenzile sunt procesate și expediate de două ori pe săptămână.
 • Manipularea produselor și coletelor se face doar de persoane  care  sunt dotate cu echipament de protecție. 
 • Spațiile sunt dezinfectate de mai multe ori pe zi.

Sănătatea și starea de bine a clienților, partenerilor și membrilor echipei Trio Verde sunt și vor rămâne întotdeauna prioritatea numărul unu pentru noi.

Vă stăm la dispoziție pentru orice alte informații sau precizări.

Vă mulțumim pentru încrederea acordată și vă dorim să rămâneți sănătoși! 

Cu stimă,

Echipa Trio Verde

Despre conținut

Informațiile prezente pe site-ul TRIO VERDE, texte și imagini,  precum și alte materiale care definesc “Conținutul” site-ului, au doar un scop informativ. Conținutul nu este destinat / nu a fost creat pentru a înlocui/substitui diagnosticarea și tratamentul medical profesional. Nu ignorați sfaturile medicale profesionale ca urmare a unor informații citite pe site-ul TRIO VERDE.

Oferim aceste informații numai în scopuri educaționale. Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră pentru informații în scopuri de tratament.

De asemenea, încercăm să fim cât mai exacți cu putință atunci când descriem produsele noastre pe Site, cu toate acestea, nu garantăm că descrierile, culorile,  sau alte tipuri de informații ce reprezintă Conținutul disponibil pe site sunt exacte, complete, fiabile, actuale sau fără erori.

Site-ul trioverde.ro poate conține erori tipografice sau inexactități și poate fi incomplet sau neactualizat. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile (inclusiv după trimiterea unei comenzi) și să modificăm sau să actualizăm informațiile în orice moment fără o notificare prealabilă. Rețineți că astfel de erori, inexactități sau omisiuni se referă inclusiv la prețuri și disponibilitatea produselor și ne rezervăm dreptul de a anula sau de a refuza acceptarea oricărei comenzi plasate pe baza unor informații incorecte. 

TRIO VERDE nu își asumă angajamentul să aducă la zi informațiile și materialele de pe trioverde.ro cu o anumită frecventa sau periodicitate. Informațiile pot suferi schimbări oricând și fără aviz și vor putea fi încorporate în site în funcţie de posibilitățile și la discreția SC TRIO VERDE SRL.

Dezabonare de la newsletter

Dacă ești abonat la newsletter-ul nostru și nu mai dorești să primești email-uri cu oferte și promoții de la TRIO VERDE poți să te dezabonezi trimițând un email cu subiectul DEZABONARE la adresa office@trioverde.ro

Reguli generale de siguranță

Uleiurilor esențiale

Uleiurile esențiale sunt produse extrem de concentrate, care pot fi nocive dacă nu sunt utilizate cu atenție. În caz în care nu sunteți sigur(ă) de informațiile deținute, consultați medicul dumneavoastră și/sau un practician calificat în domeniul aromaterapiei.

Regula cea mai simplă privind siguranța dvs. este aceea că ULEIURILE ESENȚIALE NU SE APLICĂ PE PIELE ÎN FORMA LOR NEDILUATĂ. Formula generală de diluție este de 2-3 picături de ulei esențial la 100 ml ulei vegetal. Cele mai potrivite uleiuri vegetale purtătoare sunt cele de floarea soarelui, cocos, jojoba, migdale dulci, struguri și sâmburi de caise.

Uleiuri esențiale pot provoca reacții alergice sau de sensibilizare de aceea, este nevoie să REALIZAȚI UN TEST DE TOLERANȚĂ ÎNAINTE SĂ ÎNCEPEȚI UTILIZAREA ORICĂRUI ULEI ESENȚIAL. Testul de toleranță se face pe o suprafață mică de piele unde aplicați un amestec cu o diluție de 1% (o picatură de ulei esențial la 100 de picături ulei purtător). Dacă în 24 ore nu apare nicio iritare, atunci uleiul esențial ar trebui să fie sigur pentru a fi folosit diluat pe piele.

Luați măsuri suplimentare de siguranță, CÂND FOLOSITI ULEIURI ESENȚIALE FOTOTOXICE NU EXPUNEȚI PIELEA TRATATĂ LA SOARE. Uleiuri esențiale fototoxice au un potențial foarte ridicat pentru a cauza iritații și arsuri atunci când pielea este expusă la radiații UVA.

MAI MULT:

 • Nu ingerați uleiuri esențiale fără îndrumarea unui medic sau practician calificat.
 • Nu folosiți uleiuri esențiale în timpul sarcinii sau dacă aveți diferite condiții de sănătate.
 • Nu folosiți uleiuri esențiale pe pielea sugarilor și a copiilor, pielea lor este mult mai sensibilă.
 • Evitați contactul cu ochii. În cazul unui contact accidental, clătiți imediat cu apă din abundență și consultați medicul specialist.
 • Nu lăsați uleiurile esențiale la îndemâna copiilor.
 • Păstrați uleiurile esențiale în locuri răcoroase, ferite de razele soarelui și de contactul direct cu flăcările. Uleiurile esențiale sunt substanțe foarte inflamabile. 

Atribuiri / Licențe

Folosirea resurserlor media 

Unele elemente de design folosite pe acest site provin de la următoarele platforme: 

imagealt
Produsul a fost adaugăt in lista ta