Despre conținut

Informațiile prezente pe site-ul TRIO VERDE, texte și imagini ,  precum și alte materiale care definesc “Conținutul” site-ului, au doar un scop informativ. Conținutul nu este destinat / nu a fost creat pentru a înlocui/substitui diagnosticarea și tratamentul medical profesional. Nu ignorați sfaturile medicale profesionale ca urmare a unor informații citite pe site-ul TRIO VERDE.

Oferim aceste informații numai în scopuri educaționale. Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră pentru informații în scopuri de tratament.De asemenea, încercăm să fim cât mai exacți cu putință atunci când descriem produsele noastre pe Site, cu toate acestea, nu garantăm că descrierile, culorile,  sau alte tipuri de informații ce reprezintă Conținutul disponibl pe site sunt exacte, complete, fiabile, actuale sau fără erori.

Site-ul trioverde.ro poate conține erori tipografice sau inexactități și poate fi incomplet sau neactual. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile (inclusiv după trimiterea unei comenzi) și să modificăm sau să actualizăm informațiile în orice moment fără o notificare prealabilă. Rețineți că astfel de erori, inexactități sau omisiuni se referă inclusiv la prețuri și disponibilitatea produselor și ne rezervăm dreptul de a anula sau de a refuza acceptarea oricărei comenzi plasate pe baza unor informații incorecte. 

TRIO VERDE nu își asumă angajamentul să aducă la zi informațiile și materialele de pe trioverde.ro cu o anumită frecventa sau periodicitate. Informațiile pot suferi schimbări oricând și fără aviz și vor putea fi încorporate în site în funcţie de posibilitățile și la discreția SC TRIO VERDE SRL.

Dezabonare de la newsletter

Dacă ești abonat la newsletterul nostru și nu mai dorești să primești email-uri cu oferte și promoții de la TRIO VERDE poți să te dezabonezi trimitând un email cu subiectul DEZABONARE la adresa office@trioverde.ro

imagealt
Produsul a fost adaugăt in lista ta