Trio Verde oferă produse din ingrediente care au trecut testul calității și dețin certificate de conformitate privind standardele impuse atestării materiei prime ca naturală sau organică, eliberate de EcoCert și respectă standardele privind condițiile de muncă promovate de Fairtrade, două dintre cele mai renumite institute de certificare a produselor de larg consum.

Calitatea serviciilor nostre este atestată de certificarea TüV Reinland,obținută în urma verificărilor periodice.

EcoCert

imagealt

ECOCERT este primul sistem de certificare care a introdus standarde pentru definirea materiei prime și a produselor cosmetice naturale și organice. Aceste standarde au fost introduse în 2003 ca rezultat al colaborării tuturor celor implicați în lanțul de producție, de la producătorii de materie primă şi producatorii de produse cosmetice la,  transportatori și specialiști din domeniu. Standardul de calitate al EcoCert are ca obiectiv definirea unui nivel al calității superior certificatelor obținute în conformitate cu legislația Uniunii Europene și franceze și atestă o atenție deosebită pentru mediul înconjurător în tot procesul de producţie și un real respect pentru consumatori.

FairTrade

imagealt

FAIRTRADE este o mișcare populară care a devenit, în ultimii ani, tot mai puternică. Certificările Fairtrade sunt obținute ca urmare a aderării la standardele privind proveniența materiei prime în lanțul de producție. Aceste standarde măsoară implementarea unor măsuri  decente de muncă și remunerație și lipsa substanțelor toxice folosite pentru sporirea eficienței producţiei. Trio Verde ia măsuri proactive privind colaborarea cu furnizori de materie primă care respectă standardele promovate de FairTrade.

TüV Rheinland

imagealt

Trio Verde este o companie certificată de TUV Rheinland. Aceste certificate atestă respectarea standardelor privind siguranța și clasificarea produselor, sistemelor de management, proceselor de producție și personalului.

Certificatele sunt eliberate de TUV Rheinland AG, o organizație de certificare și servicii tehnice cu sediul  în Köln, Germania, având birouri suplimentare în Europa, Asia, Africa și America.

TÜV-urile sunt firme germane de consultanță care sunt specializate în atestarea conformității cu diferite standarde recunoscute de siguranță și calificare. TÜV Rheinland este cea mai mare dintre cele trei mari TÜV din Germania și cea mai recunoscută la nivel mondial.

Certificatele TÜV Rheinland sunt certificate recunoscute la nivel global care respectă standardele impuse unei industrii la nivel internațional. Ca atare, ele oferă o metodă pentru industriile reglementate și companiile contractante de a verifica autenticitatea declarațiilor de siguranță ale unei companii prin confirmarea independentă a certificării acestora în baza de date TÜV Rheinland.

Personalul, compania și produsele utilizează certificarea și mărcile de certificare aferente pentru a face cunoscute respectarea regulilor privind standardele de siguranță la care se supun având astfel acces pe piețele care necesită o certificare de siguranță pentru un produs sau serviciu.

imagealt