Livrarea produselor se face în maxim 2 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii. Livrarea se face prin intermediul unui terțe societăți de curierat, oriunde pe teritoriul României și în lume atât timp cât costurile de curierat aferente livrării produselor sunt suportate de Client. 

TRIO VERDE își rezervă dreptul să solicite Clienților confirmarea comenzii emise înainte de onorarea acesteia , prin contactarea clienților, în special în cazul clienților aflați la prima comandă efectuată către TRIO VERDE.

Costurile de livrare prin curierat sunt suportate de Client cu excepția situațiilor în care TRIO VERDE  își asumă aceste costuri ca urmare a unei promoții sau oferte speciale promovată vizibil pe Site. 

În cazul în care Clientul nu este găsit la adresa menționată, curierul va reveni încă o dată după ce reușește să îl contacteze. În cazul în care nici la cea de-a doua încercare de livrare Clientul nu este găsit la adresa de livrare, comanda va fi anulată și produsul returnat la sediul TRIO VERDE, clientul urmând să suporte costurile unei noi livrări, indiferent de valoarea produselor comandate. Adresa de livrare a pachetului se va confirma împreună cu consilierul de relații cu clienții al TRIO VERDE, numai în scris prin e-mail.

Recepția produselor reprezintă acceptul Clientului că produsele au ajuns în stare perfectă și se confirmă prin semnarea documentelor legale.

Factura constituie dovada încheierii contractului de vânzare-cumpărare, conform legislației românești în vigoare. Clientul își exprimă acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conforme cu comanda.

TRIO VERDE își rezervă dreptul să întârzie sau să anuleze livrări ale produselor comandate dacă acestea nu pot fi onorate din motive independente de TRIO VERDE , caz care constituie forță majoră conform legii românești.

imagealt