Blog,  Ingrediente,  Produse

Tot ce-ți trebuie pentru a fi frumoasă: unturile vegetale

Enigma femeilor este, cu siguranta, cum sa ramana frumoase pentru mai mult timp. Aici include cum sa aiba un ten mai luminous, o piele mai fina si un parfum mai distinct decat toate celelalte femei.

Multe dintre ele nu stiu ca exista acum o solutie unica, naturala si mai ales, miraculoasa pentru problemele lor: unturi vegetale. Cele mai multe astfel de unturi de obtin din plante din care in prealabil se extrage si uleiul vegetal, insa cea mai mare cantitate de unt vegetal se poate extrage din planta de cacao si de shea, sau copacul de karate cum mai este cunoscut. Pentru a avea rezultatele scontate unturile trebuie rezultate prin presare la rece – adica sa nu fie folosita vreun tip de masina mecanizata. Untul de shea se extrage de mii de ani, manual de femeile locurilor in care se gaseste acest copac, adica in zone ca Africa de Vest si Centrala.

Untul de cacao este la fel de bine vazut in lumea cosmeticii drept pentru care nu va dati in laturi daca doriti sa cumparati. Untul de cacao este perfect pentru zilelel insorite in care stati la plaja pentru ca protejeaza pielea de razele nocive ale soareloui, cu ajutorul substantelor nutritive pe care le contine. Dupa o zi de plaja se potriveste perfect untul de shea care este renumit pentru proprietatile calmante pe care le are.

Unturile vegetale vin in pachete mici, de aproximativ 100 de grame si trebuie pastrate in flacoanele lor, ferite de razele soarelui. Atunci cand doriti sa le folositi, pur si simplu luati o cantitate mica, o topiti putin in plame si o puteti folosi.  Untul de shea poate fi folosit sipe par, pentru ca este un bun hidratant si este, de asemenea si foarte hranitor.

Natura ne-a dat atat de multe lucruri sanatoase, de ce sa nu incapatanam sa folosim produsele gresite, cand putem apela la natura si la beneficiile ei nemasurate? De la unturi vegetale pana la uleiuri esentiale, toate sunt benefice pentru noi, toate ne ajuta se ne mentinem frumosi si sanatosi pentru mai mult timp.