Filosofia noastră

Tot mai multe companii, fie că sunt noi, mici sau conglomerate și branduri recunoscute ale industriei cosmetice, creează produse care răspund celui mai dinamic segment, cel natural și organic. Acest lucru este consecința interesului crescut pe care consumatorii, în special femeile, îl au pentru o îngrijire tot mai naturală. Tendințele sunt desigur întâlnite și la noi. Se observă dorința de a îngloba în viața de zi cu zi aspecte ale traiului în comuniune cu natura și de a limita impactul negativ pe care activitatea umană o are asupra mediului înconjurător.

Când am creat brandul Trio Verde în 2011,  am făcut-o tocmai pentru a întâmpina această dorință. Oferta noastră în domeniul cosmetic este susținută de o filosofie simplă. Căutăm să oferim ingrediente de bază de cea mai bună calitate. Ingrediente care nu sunt procesate sau rafinate chimic, ingrediente care își păstrează proprietățile curative și care răspund mai multor nevoi și au întrebuințări multiple.
Facem asta pentru că vrem să redăm posibilitatea consumatorilor din România să decidă asupra ingredientelor pe care aleg să le folosească. Să le cunoască și să le fie ușor să se informeze despre întrebuințarea și electele lor. Să îşi creeze propriul ritual de îngrijire în funcţie de necesităţi.
Nu oferim o cremâ sau un ingredient minune. Ce oferim sunt ingrediente naturale și organice pe care le combinăm noi sau pe care clienții noștri le combină pentru a crea produse de îngrijire personală.

Credem că fiecare individ este răspunzător pentru sănătatea sa interioară și exterioară. Ne propunem să redăm clienților noștri puterea de a cere produse de îngrijire care se bazează pe o filosofie sănătoasă, unde sănătatea și frumusețea lor este și sănătatea și frumusețea mediului înconjurător.

Consumatorii de pretutindeni nu mai vor ca răspunderea sănătății lor să fie în seama companiilor. Nu mai vor compromisul cosmeticelor cu rezultate peste noapte dar cu efecte negative pe termen lung.
Acest lucru ne bucură, pentru că este cea ce brandul Trio Verde promovează și suntem mândri și încrezători că vom putea atrage tot mai mulți oameni cu această filosofie și vom fi alături de clienții noștri pentru multă vreme, descoperind împreună frumusețea naturii și secretul natural al strălucirii lor.

 

Trio Verde este un brand românesc născut din atenție și preocupare pentru frumusețea și îngrijirea naturală. Oferim o gamă variată de produse din ingrediente naturale și bio cu largă întrebuințare pentru față, corp, păr și unghii