Blog,  Ingrediente,  Produse

Piatra de alaun te ajuta sa treci peste canicula

Canicula nu ne este prieten, decat in situatii extree, sau atunci cand ne dorim un bronz uniform si care sa intoarca privirile pe strada. Totusi, nu putem spune cu sinceritate ca ne dorim sa ne topim de caldura, la propriu, si pe deasupra sa mai suportam si consecintele unei temperaturi extreme, cum este cazul transpiratiei nedorite care isi face simtita prezenta in cele mai importante momente ale zilei.

Totusi, pentru femeile, dar nu numai, care isi doresc zile calduroase fara probleme ”parfumate”, piatra de alaun este una dintre cele mai bune solutii pe care vi le punem la dispozitie. Este adevarat, ca fiind un produs natural 100%, poate parea mai scump decat un deodorant uzual, insa avand in vedere ca are proprietati suplimentare cum sunt dezinfectarea si protejarea pielii sensibile a subratului si un efect indelungat de doua zile si chiar mai mult, pun pariu ca nu mai pare chiar atat de scump.

In plus, fiind un cristal care se topeste si intra in piele la contactul cu aceasta, lasa o senzatie de racoare si uscat, care nu pateaza hainele. Ce altceva iti mai poti dori de la un deodorant natural? Gasesti orice ti-ai putea dori in flaconul cumparat de aici, la preturi rezonabile, care te vor ajuta pe perioada verii sa treci cu brio de canicula ce poate deveni insuportabila, mai ales in orasele mari si aglomerate.

Piatra de alaun este un cristal ce se gaseste in natura, la extragere arata precum quartzul, poate fi cumparat si taiat in forma de roll on si ambalat intr-un baton de plastic. Cu toate ca il puteti cumpara si sub aceasta forma, trebuie sa stiti ca in timpul taierii si ambalarii pietrei de alaun, aceasta nu sufera vreo alta modificare care sa afecteze efectele sale benefice. Cumparati cu incredere produsele naturale si nu veti regreta niciun minut decizia luată.