Blog,  Ingrediente,  Produse

Piatra de alaun – antiperspirantul natural

Dacă ți-aș spune că există o soluție pentru problema ta? Dacă ți-aș spune că există o soluție care te va proteja pe timpul verii așa cum nu o face vreun alt deodorant? Ei bine este adevarat. Piatra de alaun – despre ea vorbim astazi – este cel mai eficient antiperspirant natural. Nu știai că există deodorante naturale? Natura s-a gândit la toate și ne-a pus la dispoziție un ingredient minunat.

Piatra de alaun se gaseste in stare naturala sub forma de cristal – asa cum gasim cuartul sau oricare alta piatra de mina. In comert il poti gasi si sub forma de baton, in ambalaje similare cu cele ale deodorantelor solide.

Ce are in plus piatra de alaun față de un deodorant comercial?

Este 100% naturalp are proprietati antispetice remarcabile. Nu iti va rani pielea si orice iritație  va fi vindecata cu ajutorul pietrei de alaun. Fiind un deodorant hipoalergenic, nu vei avea de suferit din cauza lui.

Il gasesti in majoritatea magazinelor naturiste dar și in mediul online pe magazinul Trio Verde. Tot ce trebuie sa faci este sa il cumperi, pentru ca apoi sa ti-l doresti mereu si sa nu mai renunti la el asa usor.