Articol,  Blog,  Produse

Îngrijirea pielii cu ape florale

Una dintre metodele de ingrijire a fetei care nu se bucura inca de popularitate este tratamentul cu ape florale. Apele florale sunt de fapt ape imbogatite cu uleiuri esentiale ale florilor si alte substante hranitoare continute de acestea. De cele mai multe ori le puteti gasi in aceeasi forma in care gasiti si apele termale imbuteliate, pentru uz cosmetic: in flacoane sau spary-uri, pentru a le pulveriza pe piele.

Tratamentul cu  ape florale nu are contraindicatii, atat timp cat va asigurati ca ati cumparat o apa florala cat mai naturala, fara parabeni si alte substante chimice care ar putea sa va afecteze tenul.  Beneficiile apelor florale sunt nenumarate, insa veti simti cel mai bine efectul atunci cand aveti nevoie de un calmant dupa o zi de plaja, sau chiar si atunci cand intrati intr-o incinta incalzita dupa ce ati mers prin frig mai mult de cateva minute. Apele florale din trandafir sau din musetel au efect astringent asupra tenului dumneavoastra astfel ca puteti sa le folositi si pe post de tonifiant sau demachiant pentru ten.  Le puteti folosi chiar  si pe par pentru un plus de stralucire pentru parul tern, dar si pe post de parfumant, atunci cand nu aveti parfumul la dumneavoastra. Veti imprastia in jurul dumneavoastra un parfum discret, natural si elegant. Tratamentul cu ape florale nu are niciun fel de contraindicatii pentru ca, de cele mai multe ori, aceste ape sunt potrivite pentru orice tip de ten. Trebuie doar sa aveti in vedere potrivirea dintre tipul dumneavoastra de ten si apa pe care o folositi. Daca aveti un ten gras nu ezitati sa folositi apa de menta, in timp ce, daca aveti un ten sensibil puteti folosi apa de musetel. Aceasta va curata si va ingriji pielea fetei cu delicatete.

Apele florale sunt o alternativa ieftina si eficienta la cremele de sute de lei, care contin cantitati deloc de neglijabile de parabeni si alte substante chimice. Veti simti imediat efectul apelor florale, veti simti ca tenul dumneavoastra chiar respira si se simte bine.