Termeni de utilizare

Ultima actualizare 24 mai 2018


PREVEDERI GENERALE

Site-ul www.trioverde.ro se află în proprietatea deplină a S.C. TRIO VERDE S.R.L. organizată în baza legii române, cu sediul în Suceava, str. Ștefan cel Mare, nr. 54, Cod poştal 720049 , Judet Suceava, Romania, Cod de identificare fiscală RO29136460 , înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J33 / 868 / 2011.

TRIO VERDE furnizează conținutul, produsele și serviciile disponibile pe acest site. Prin navigarea site-ului, vă supuneți termenilor și condițiilor prezentați aici precum și a altor termeni și condiții și politici care va sunt aduse la cunoștință în legătură cu anumite funcționalități, caracteristici sau promoții,  toate acestea fiind considerate ca făcând parte și incluse în acești termeni și condiții (în mod colectiv intitulati, “Termeni și Condiții”).

Prin navigarea site-ului admiteti că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord, fără limită sau calificare, și vă faceți obligați să respectați în conformitate cu legea acești Termeni și condiții.

Limitarea răspunderii la vanzarea și revânzarea produselor

Orice raport stabilit prin achiziționarea de produse sau servicii prin intermediul site-ului www.trioverde.ro este reglementat și interpretat în concordanță cu legile Romaniei, iar utilizatorul și clientul admit să se supună jurisdicției exclusive a instantelor competente din România. Orice produs și serviciu oferite prin acest site, se adresează persoanelor fizice și juridice care le achiziționează în folos propriu sau cu scop de revanzare. TRIO VERDE nu poate fi tras la răspundere ca urmare a revânărilor succesive de produse și/sau servicii realizate de achizitori prin intermediul site-ului www.trioverde.ro, care nu au acordul TRIO VERDE în acest scop.

Relația dintre părți este guvernată de Legea Română cu privire la protecția consumatorului (O.G. nr. 21/1992), legea comerțului electronic (Legea nr. 365/2002) și ordonanța de urgență privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative (O.U.G. nr. 34/2014).

TRIO VERDE nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire a datelor sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile, rezultand din:

i. utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor publicate pe Site;

ii. acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor Utilizatorului;

iii. declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor Site-ului și/sau Continutului;

iv. orice alta problema legata de continutul Site-ului.

Acuratețea informațiilor

Informațiile prezente pe site-ul TRIO VERDE, texte și imagini precum și alte materiale care definesc “Conținutul” site-ului, au doar un scop informativ. Conținutul nu este destinat/ nu a fost creat pentru a înlocui/substitui diagnosticarea și tratamentul medical profesional. Nu ignorați sfaturile medicale profesionale ca urmare a unor informații citite pe site-ul TRIO VERDE. Oferim aceste informații numai în scopuri educaționale. Vă rugăm să vă adresați medicului dumneavoastră pentru informații în scopuri de tratament.

De asemnea, încercăm să fim cât mai exacți cu putință atunci când descriem produsele noastre pe Site; cu toate acestea, nu garantăm că descrierile, culorile, informațiile sau alte tipuri de conținut disponibile pe site sunt exacte, complete, fiabile, actuale sau fără erori.

Acest site poate conține erori tipografice sau inexactități și poate fi incomplet sau neactual. Prin urmare, ne rezervăm dreptul de a corecta erorile, inexactitățile sau omisiunile (inclusiv după trimiterea unei comenzi) și să modificăm sau să actualizăm informațiile în orice moment fără o notificare prealabilă. Rețineți că astfel de erori, inexactități sau omisiuni se referă la prețuri și disponibilitate și ne rezervăm dreptul de a anula sau de a refuza acceptarea oricărei comenzi plasate pe baza unor informații incorecte privind prețurile sau disponibilitatea acestora.

TRIO VERDE SRL nu isi asuma angajamentul sa aduca la zi informatiile și materialele de pe Site cu o anumita frecventa/periodicitate. Informatiile pot suferi schimbari oricand și fara aviz și vor putea fi incorporate in urmatoarele modificari ale Site-ului.

Proprietatea intelectuala

Toate informațiile și conținutul disponibil pe Site și aspectul său, inclusiv, dar fără a se limita la mărci comerciale, logo-uri, mărci de servicii, caracteristici, funcții, text, grafică, pictograme, imagini, clipuri audio, compilații de date și software compilarea și organizarea acestora reprezentând părți ale siteul (intitulate colectiv, “Conținutul”) este proprietatea TRIO VERDE și sunt protejată de legile naționale care guvernează drepturile de autor și mărcile comerciale.

Cu excepția prevederilor din secțiunea ‘Licenta cu restrictii de utilizare’ de mai jos sau conform cerințelor legii aplicabile, nici o parte a site-ului nu poate fi utilizată, reprodusă, duplicată, copiată, vândută, revândută, modificată, integral sau partial, pentru orice scop fără consimțământul nostru scris expres și prealabil sau in limitele prevalate de lege precum și conditiile prevazulte la ‘Licenta cu restrictii de utilizare’.

Licenta cu restrictii de utilizare

Este permisă reproducerea parțială a materialelor cu menţionarea sursei, iar în cazul preluării semnificative este necesar să ne contactaţi la office@trioverde.ro pentru un acord scris. Informaţiile înscrise pe site au caracter informativ și trebuie tratate ca atare. Aveasta  licență limitată este revocabilă, netransferabilă și neexclusivă pentru a accesa și a face uz personal de conținutul site-ului. Înțelegeți și sunteți de acord că nu veți face sau nu veți încerca să faceți acest lucru sau nu veți determina o terță parte să facă sau să încerce să facă oricare dintre următoarele acțiuni legate de utilizarea de către dvs. a site-ului:

Sunt interzise utilizarea de tehnici de hacking pentru a închide situl sau orice parte a acestuia; sa utilizați orice meta-etichete, “text ascuns”, roboți, sau alte instrumente, manuală sau automatizată, pentru a colecta, a analiza, a indexa, a repara, a redistribui, cu excepția memorării în cache sau a vizualizării site-ului) sau a informațiilor personale ale altora fără permisiunea scrisă sau autorizația prealabilă a acestora.

LINK-URI EXCLUSIVE

Site-ul și aplicația noastră mobilă pot conține (sau pot trimite prin intermediul Site-ului sau al aplicației noastre mobile) link-uri către alte site-uri web sau către conținut care aparține sau provine de la terți sau link-uri către site-uri web sau alte bannere publicitate. Astfel de legături externe nu sunt investigate, monitorizate sau verificate pentru acuratețe, adecvare, validitate, fiabilitate, disponibilitate sau exhaustivitate de către noi. NU GARANTĂM, APROBĂM, ASUMA responsabilitatea pentru informațiile puse la dispoziție de site-urile TERȚILOR.

DECLARAȚIE PROFESIONALĂ

Site-ul nu poate și nu conține sfaturi medicale / de sănătate. Informațiile medicale / de sănătate sunt furnizate numai în scopuri informaționale și educaționale generale și nu reprezintă un substitut pentru consilierea profesională. În consecință, înainte de a lua orice acțiune bazată pe astfel de informații, vă încurajăm să consultați un profesionist în domeniu. UTILIZAREA SAU ÎNCREDEREA DVS. ÎN ORICE INFORMAȚII CONȚINUTE PE ACEST SITE SAU APLICAȚIA NOASTRĂ MOBILĂ ESTE ÎN RĂSPUNDEREA DUMNEAVOASTRĂ.

DECLARAȚIE PRIVIND TESTIMONIALELE

Site-ul poate conține mărturii ale utilizatoriilor referitor la produsele și / sau serviciilor noastre. Aceste mărturii reflectă experiențele și opiniile reale ale acestor utilizatori. Cu toate acestea, experiențele sunt personale pentru acei utilizatori particulari și pot să nu fie neapărat reprezentative pentru toți utilizatorii produselor și / sau serviciilor noastre. Nu cerem și nu trebuie să presupunem că toți utilizatorii vor avea aceleași experiențe. REZULTATELE TALE INDIVIDUALE POT VARIA.
Mărturii de pe site sunt prezentate în diverse forme, cum ar fi text, audio și / sau video, și sunt revizuite de către noi înainte de a fi postate. Ele apar pe site textual ca date de utilizatori, cu excepția corectărilor gramaticale sau de greșeli de scriere. Nu sunt postate mărturii care au un caracter injurios sau sunt exprimate într-un limbaj licențios. Punctele de vedere și opiniile conținute în testimoniale aparțin exclusiv utilizatorul individuali și nu reflectă opinii și părerile nostre. Nu suntem afiliați cu utilizatorii care oferă mărturii, iar utilizatorii nu sunt plătiți sau compensați pentru mărturiile lor.