Certificate

TrioVerde oferă produse din ingrediente care au trecut testul calității și dețin certificate de conformitate pentru standardele impuse privind atestarea materiei prime ca naturală sau organică eliberate de EcoCert și respectă standardele privind condițiile de muncă promovate de Fairtrade, două dintre cele mai renumite institute de certificare a produselor de larg consum.


ECOCERT este primul sistem de certificare care a introdus standarde pentru definirea materiei prime și a produselor cosmetice naturale și organice. Aceste standarde au fost introduse in 2003 ca rezultat al colaborarii tuturor celor implicați în lantul de producție, de la producătorii de materie prima, producatorii de produse cosmeticela, la transportatori și specialiști din domeniu.
Standardul de calitate al EcoCert are ca obiectiv definirea unui nivel al calității superior certificatelor obținute în conformitate cu legislația Uniunii Europene și franceze și atestă o atentie deosebită pentru mediul înconjurător în tot procesul de productie și un real respect pentru consumatori.

FAIRTRADE este o miscare populară care a devenit în ultimii ani tot mai puternică. Certificarile Fairtrade sunt obținute ca urmare a aderării la standardele privind proveniența materiei prime în lanțul de producție. Aceste standarde măsoară implementarea standardelor decente de muncă și remunerație și lipsa substanțelor toxice folosite pentru sporirea eficienței producției. Trio Verde ia măsuri proactive privind colaborara cu furnizori de materie primă care respectă standardele de muncă promovate de FairTrade.