Articol,  Blog,  Produse

Ce uleiuri vegetale să folosești pentru un bronz optim

Vara se apropie și multe persoane vor dori să se bronzeze. Nu uita de recomandările medicilor privind expunerea îndelungată la soare și folosește zilnic cremele cu factor de protecție solară ridicat. Însă pentru acele zile speciale când expunerea la soare este intenționată, îți recomand câteva uleiuri vegetale cunoscute pentru rolul lor în obținerea unui bronz intens și de durată, fără pete și fără arsuri.

Poate cel mai cunoscut și folosit ulei este uleiul din semințe de morcov. Este deosebit de popular, bogat în vitamina A și beta-caroten, două proprietăți care mențin pielea suplă și o protejează de radicalii liberi oferind cele mai bune rezultate de bronzare!

Cu o săptămână înainte de vacantă pregătește-ți pielea cu uleiul de morcov. Folosește-l zilnic pe pielea umedă, de preferință după un duș sau o baie. Se absoarbe mai repede și menține pielea hidratată fără să lase în urmă o senzație lipicioasă. Folosește-l desigur și în timpul expuneii la soare împreună cu crema preferată cu protecție SPF. Rezultatul final este o piele sănătoasă, într-o nuantă perfectă de bronz!

Alte uleiuri potrivite pentru plaja sunt uleiurile din samburi de caise, de cocos și de ricin. Uleiul din samburi de caise este un ulei ușor, cu absorbție ridicată care este delicat cu pielea sensibila. Uleiul de cocos și cel de ricin au proprietăți regenerative și hidratante, protejând pielea de arsuri și dacă adaugi apa florală de musetel în rutina ta după plajă, te vei bucura și de efectul calmant, răcoritor al acesteia.

Trio Verde te ajută să îți pregătești geanta de plaja și îți pune la dispozitie 3 produse esențiale pentru un bronz uniform și de durată. Uleiuri pentru plajă cu extract de morcov și un ulei după plajă cu cocos și ricin.