Ulei esențial de Eucalipt

În stoc
17,00 RON
cu TVA

PayPal

Ulei esențial de eucalipt are numeroase beneficii. Elimină epuizarea mentală , fiind des utilizat în aromoterapie pentru a stimula activitatea mentală. Caracterul său antiseptic îl fac extrem de eficient în tratarea rănilor și răcelii. Aroma curată il face un odorizant de cameră perfect.

Este un antiseptic natural cu proprietăți antifungice, antivirale, antiinflamatoare și antibacteriene, ceea ce îl face extrem de eficient în tratarea rănilor, tăieturilor minore, acneei, febrei, mușcăturilor de insecte și infecțiilor cutanate. Este eficient în tratarea răcelii și congestiei nazale, a tusei și durerilor în gât.

Copacul de eucalipt este originar din  Australia însă acum se regăseşte în multe ţări precum Spania, China şi Portugalia. Datorită numeroaselor sale beneficii  este des utilizat în aromoterapie, produse cosmetice şi de make-up. Aplicat în uleiul de masaj creează un efect de răcorire şi revigorare. Elimină epuizarea mentală fiind des utilizat în aromoterapie pentru a stimula activitatea mentală. Caracterul său antiseptic şi deodorant îl fac un odorizant de cameră perfect. Ajută la combaterea germenilor din aer, păstrand mediul din camere curat şi proaspăt.

Info

Ingrediente

EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, LIMONENE (Ulei esențial de santal amyris)

Țara de origine

Spania

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă, brun, cu picurător

Utilizare

Băi aromatice

2-3 picături în cada de baie

Masaj

Se diluează 2-3 picături în 100 ml. bază de ulei vegetal

Parfumare

Parfumați încăperile, soluțiile de curățat și așternurile cu 1-5 picături în 100 ml. vaporizator sau spray pe bază de apă.

Fii primul care scrie un review

1 alt produs în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta