Ulei esențial de Mentă

În stoc
20,00 RON
cu TVA

Ulei esențial de mentă este un analgezic și relaxant muscular natural foarte eficient, datorită senzațiilor de răcorire și revigorare oferite. Ameliorează durerile de cap, diminuând tensiunea nervoasă, crește nivelul de energie și îmbunătățește concentrarea. Ajută la deschiderea căilor respiratorii și reduce congestia, fiind adesea folosit pentru ameliorarea simptomelor asociate afecțiunilor respiratorii.

Menta este cunoscută de multă vreme pentru utilizările sale medicinale şi datorită istoriei ei impresionante a căpătat pe bună dreptate prestigiul de cel mai vechi remediu natural din lume. La fel ca majoritatea uleiurilor esenţiale, menta ajută la reducerea  stresului, depresiei şi epuizării mentale datorită naturii sale răcoritoare. De asemenea, este eficientă împotriva anxietăţii şi agitaţiei. În plus, stimulează activitatea mentală, limpezeşte mintea şi creşte concentrarea. Uleiul de mentă conţine mentol ce creează o senzaţie de răcorire.

Info

Ingrediente

MENTHA PIPERITA OIL, LIMONENE, LINALOOL (Ulei esențial de mentă)

Țara de origine

India

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă, brun, cu picurător

Utilizare

Băi aromatice

2-3 picături în cada de baie

Masaj

Se diluează 2-3 picături în 100 ml. bază de ulei vegetal

Parfumare

Parfumați încăperile, soluțiile de curățat și așternurile cu 1-5 picături în 100 ml. vaporizator sau spray pe bază de apă.

Uleiuri esentiale
Fii primul care scrie un review

1 alt produs în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta