Ulei esențial de Cedru

În stoc
10,92 RON

PayPal

Uleiul esențial de cedru are o aromă caldă, lemnoasă, ușor condimentată. Are proprietăți unice ce îl recomandă în tratamentele de remodelare corporală,   anticelulitice și pentru circulație deficitară. Este recunoscut în îngrijirea tenului gras cu pori dilatați și a cicatricilor post-acnee. Incorporat în șampon, este un ingredient benefic pentru părul gras. Calmează scalpul iritat, elimină mătreața și reduce căderea părului.

Cedrul a fost folosit de Solomon pentru a construi Templul din Ierusalim, iar uleiul derivat din lemn de cedru este cunoscut de secole de egipteni și indienii nativi pentru beneficiile sale cosmetice și medicale. Uleiul esențial emană un parfum lemnos și dulce, motiv pentru care a fost adăugat în tămâie, parfumuri sau produse pentru bărbierit.

Printre beneficiile pentru piele ale acestui ulei se număra și ameliorarea diverselor afecțiuni, precum psoriasisul, eczemele sau acneea.

Are rolul de a calma iritațiile atunci când se amestecă câteva picături într-o bază de ulei vegetal. Dacă aveți tenul gras, puteți adăuga câteva picături în demachiant sau toner, pentru a echilibra secreția de sebum. La fel se poate adăuga în șampon sau balsam în cazul părului gras. Pe lângă efectul reglator, uleiul ajută la stimularea circulației scalpului, favorizând creșterea părului. 

Info

Ingrediente

CEDARWOOD ATLAS OIL, LONGIFOLENE (0,5-1%) (Ulei esențial de cedru)

Țara de origine

Marioc

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă, brun, cu picurător

Utilizare

Băi aromatice

2-3 picături în cada de baie

Masaj

Se diluează 2-3 picături în 100 ml. bază de ulei vegetal

Parfumare

Parfumați încăperile, soluțiile de curățat și așternurile cu 1-5 picături în 100 ml. vaporizator sau spray pe bază de apă.

Fii primul care scrie un review

3 alte produse în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta