Ulei esențial de Pin

În stoc
19,00 RON
cu TVA

Uleiul esențial de pin este un bun analgezic și antiinflamator , ameliorând durerile articulare și afecțiunile reumatice. Are un rol important în tratarea problemelor de piele precum psoriazis, eczeme și acnee. Pielea este echilibrată, netedă și reînnoită. Emană un parfum proaspăt, pământiu și o aromă dulce care energizează, fiind eficient în eliminarea stresului.

Originar din țările nordice precum Scoția, Rusia, Scandinavia și Austria, acest copac poate ajunge la înalțimi de 40m. Uleiul esențial este obținut din acele de pin și este utilizat în industria cosmetică pentru tratarea diferitelor probleme ale pielii. Numeroasele sale beneficii fac ca acesta să fie unul dintre cele mai importante uleiuri esențiale folosite în aromoterapie. Are o aromă fascinantă cu iz fin și proaspăt de lemn, fiind utilizat pe scară largă în uleiurile de masaj și în cele de baie.  Folosit regulat în uleiul de masaj poate da claritate mentală, indepărtând anxietatea și tensiunea nervoasă.

Info

Ingrediente

ABIES SIBIRICA NEEDLE OIL, LIMONENE (Ulei esențial de pin)

Țara de origine

Rusia

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă, brun, cu picurător

Utilizare

Băi aromatice

2-3 picături în cada de baie

Masaj

Se diluează 2-3 picături în 100 ml. bază de ulei vegetal

Parfumare

Parfumați încăperile, soluțiile de curățat și așternurile cu 1-5 picături în 100 ml. vaporizator sau spray pe bază de apă.

Uleiuri esentiale
Fii primul care scrie un review

2 alte produse în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta