Ulei esențial de Geraniu

Stoc epuizat
22,69 RON

PayPal

Uleiul esențial de geraniu este folosit în mod obișnuit în aromaterapie datorită  beneficiilor sale pentru sănătate, îmbunătățind starea fizică, mentală și emoțională. Este extras prin distilarea tulpinilor, frunzelor și florilor plantei de geraniu. Uleiul este considerat netoxic, non-iritant și în general non-sensibilizant, iar proprietățile sale terapeutice îl recomandă ca antidepresiv, antiseptic, benefic în vindecarea rănilor și decongestionarea porilor.

Uleiul de geraniu este un ulei distilat din frunzele și tulpina plantei, fiind foarte apreciat de vechii egipteni pentru calitățile sale de îmbunătățire a aspectului tenului. În zilele noastre și-a păstrat acest renume, fiind des introdus în produse de îngrijire cosmetică, acționând benefic asupra problemelor pielii precum eczeme, acnee, celulită sau vergeturi.

S-a demonstrat că poate reduce secreția de sebum, redând echilibrul normal al pielii. Este un accelerator natural în vindecarea urmelor lăsate de acnee, a petelor și a cicatricilor. Câteva picături diluate în șampon pot ameliora efectele nedorite generate de eczeme sau psoriazis asupra scalpului. Relaxează spiritul și mintea, ușurând stările de anxietate, depresie sau stres.

Fii primul care scrie un review

2 alte produse în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta