Ulei esențial de Lavandă

În stoc
21,00 RON
cu TVA

Ulei esențial de lavandă este extras din florile plantelor de lavandă printr-un proces de distilare cu abur. Are un parfum proaspăt, calmant și revigorant ce îl face un tonic excelent pentru atenuarea stării de anxietate și a stresului emoțional. Proprietățile sale antibacteriene mențin pielea curată oferind o senzație de prospețime îndelungată.

Specifică zonei sud-mediteraneene, lavanda se găsește acum în majoritatea zonelor din Europa de Est. Numele lavandei provine din latină ( „lavare” care se traduce "a spăla") datorită aromei sale care este o aromă deosebit de curată. În mod tradițional, uleiul esențial de lavandă a fost utilizat în obținerea parfumurilor. Este foarte util în aromaterapie și multe preparate aromatice. Uleiul poate fi de asemenea folosit pentru a alunga țânțarii și moliile, motiv pentru care este utilizat frecvent sub diverse forme pentru combaterea lor.

Info

Ingrediente

LAVANDULA HYBRIDA OIL, LINALOOL, LIMONENE, COUMARIN (Ulei esențial de lavandă)

Țara de origine

Franța

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă, brun, cu picurător

Utilizare

Băi aromatice

2-3 picături în cada de baie

Masaj

Se diluează 2-3 picături în 100 ml. bază de ulei vegetal

Parfumare

Parfumați încăperile, soluțiile de curățat și așternurile cu 1-5 picături în 100 ml. vaporizator sau spray pe bază de apă.

Uleiuri esentiale
Fii primul care scrie un review

S-ar putea să-ți placă

Produsul a fost adaugăt in lista ta