Ulei esențial de Oregano

În stoc
23,00 RON
cu TVA

Uleiul esențial de oregano conține compuși organici cu proprietăți antioxidante și antimicrobiene puternice, fiind un remediu natural recomandat în tratarea acneei, psoriazisului și eczemei Uleiul emană un miros puternic cu aromă balsamică. Folosit în inhalații are efect pozitiv în descongestionarea căilor  respiratorii.

Uleiul esenţial de oregano este extras prin distilarea cu vapori a frunzelor proaspete de oregano. Proprietăţile sale antibacteriene au fost recunoscute pentru prima dată în Grecia antică, unde a fost adesea folosit pentru tratarea infecţiilor bacteriene pe piele sau răni. Uleiul esenţial de oregano ajută la calmarea mai multor tipuri de inflamaţii şi poate oferi protecţie împotriva infecțiilor virale. 

Uleiul conține compuși chimici, precum fenoli, cu proprietăți antioxidante și antimicrobiene puternice. Uleiul emană un miros puternic cu aromă balsamică. Folosit în inhalații are efect pozitiv în descongestionarea căilor  respiratorii. Proprietățile sale antibacteriene și antiseptice sunt recunoscute, fiind un remediu natural recomandat în tratarea acneei, psoriazisului și eczemei.

Info

Ingrediente

ORIGANUM VULGARE OIL, CARVACROL , LINALOOL , THYMOL , LIMONENE (Ulei esențial de oregano)

Țara de origine

Moldova

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă, brun, cu picurător

Utilizare

Băi aromatice

2-3 picături în cada de baie

Masaj

Se diluează 2-3 picături în 100 ml. bază de ulei vegetal

Parfumare

Parfumați încăperile, soluțiile de curățat și așternurile cu 1-5 picături în 100 ml. vaporizator sau spray pe bază de apă.

Uleiuri esentiale
Fii primul care scrie un review

2 alte produse în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta