Ulei esențial de Arbore de Ceai

În stoc
20,00 RON
cu TVA

Proprietățile sale antibacteriene și antiseptice sunt recunoscute, fiind un remediu natural recomandat în tratarea acneei. Menține pielea curată și protejează împotriva bacteriilor.

Uleiul esențial de TEA TREE este obținut prin distilarea cu aburi a crengilor fragede și frunzelor arborelui de tea tree. Uleiul emană un miros puternic astringent cu aromă balsamică, care se îmbină bine cu uleiurile de citrice. Proprietățile sale antibacteriene și antiseptice sunt recunoscute, fiind un remediu natural recomandat în tratarea acneei. Menține pielea curată și protejează împotriva bacteriilor.

Uleiul de arbore de ceai provine din frunzele Melaleuca alternifolia, un copac mic din Queensland și din New South Wales, Australia. Reputaţia de panaceu dată acestui ulei nu este o exagerare. Aborigenii au folosit acestă plantă ca un medicament pentru problemele respiratorii şi durerile de cap. Destinat doar aplicării locale, este un bun agent protector pentru piele. Cercetările au arătat că uleiul esenţial de arbore de ceai are efecte antimicrobiene și antifungice. Folosit în uleiul de masaj, hidratează pielea, ajută la curăţarea porilor prevenind astfel apariţia acneei.

Info

Ingrediente

MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, LIMONENE, LANALOOL (Ulei esențial de tea tree)

Țara de origine

Australia

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă, brun, cu picurător

Utilizare

Băi aromatice

2-3 picături în cada de baie

Masaj

Se diluează 2-3 picături în 100 ml. bază de ulei vegetal

Parfumare

Parfumați încăperile, soluțiile de curățat și așternurile cu 1-5 picături în 100 ml. vaporizator sau spray pe bază de apă.

Uleiuri esentiale
Fii primul care scrie un review

4 alte produse în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta