Ulei esențial de Lime

În stoc
20,00 RON
cu TVA

Uleiul esențial de lime este extras prin presarea la rece a cojilor proaspete oferind un miros înțepător, proaspăt de citrice cu efect calmant. În aromaterapie este folosit pentru reducerea stresului și a anxietății. Bogat în vitamina C și antioxidanţi protejează pielea de radicalii liberi. Dezinfectează și tonifică țesutul cutanat.

Copacul Lime este orginar din Asia de sud-est, acum întâlnindu-se în toate climatele calde din lume. Uleiul esențial de lime are un miros înţepător, proaspăt, de citrice. Este folosit în industria alimentară  și în cea cosmetică. Acest ulei versatil poate fi adăugat și în produsele de curățare a casei.

Conținutul ridicat de vitamina C și antioxidanți, face din uleiul esențial de lime un aliat în lupta împotriva răcelilor, stimulând sistemul imunitar. De asemenea, uleiul ajută la reducerea stresului și a anxietății. Amestecat cu un ulei vegetal, uleiul esențial de lime poate fi folosit la masaje, având calități anticelulitice și antireumatice. Mai mult, elimină impuritățile de pe piele, stimulând dezvoltarea celulară, fiind benefic și în tratarea acneei. Uleiul esențial de lime este și un bun dezinfectant. Totodată, are calități hemostatice ce ajută coagularea rapidă a sângelui.

Precauții: După folosirea uleiului esențial de lime evitați expunerea la soare cel puțin 4 ore.

Info

Ingrediente

CITRUS AURANTIFOLIA OIL, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, FARNESOL, GERANOIL, CITRONELLOL

Țara de origine

Mexic

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă, brun, cu picurător

Utilizare

Băi aromatice

2-3 picături în cada de baie

Masaj

Se diluează 2-3 picături în 100 ml. bază de ulei vegetal

Parfumare

Parfumați încăperile, soluțiile de curățat și așternurile cu 1-5 picături în 100 ml. vaporizator sau spray pe bază de apă.

Atenționare

După folosirea uleiului esențial de lime evitați expunerea la soare cel puțin 4 ore.

Uleiuri esentiale
Fii primul care scrie un review

4 alte produse în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta