Ulei esențial de Lămâie

În stoc
23,00 RON
cu TVA

Este un ulei esențial foarte popular datorită mirosului revigorant și a proprietăților purificatoare și de curățare. Conține antioxidanți puternici și ajută la reducerea inflamației, stimulând în același timp nivelul de energie.

Uleiul esențial de lămâie are multiple întrebuințări. Este un produs de albire naturală și bun odorizant pentru cameră și rufe. Este obținut prin presarea la rece a cojilor de lămâie, bogate în fitonutrienți solubili în grăsimi. Este un ulei esențial foarte popular datorită mirosului revigorant și a proprietăților purificatoare și de curățare. Conține antioxidanți puternici și ajută la reducerea inflamației.

În țări precum Spania și Italia, unde se găsesc din abundență, lămâile sunt  văzute ca un remediu natural pentru diferite afecțiuni. Uleiul esențial de lămâie este calmant, prin urmare, ajută la eliminarea oboselii mentale, epuizarării, anxietăţii, nervozităţii și tensiunii nervoase. Acesta are capacitatea de a reîmprospăta mintea prin crearea unui mod de gândire pozitivă și eliminarea emoțiilor negative. Poate fi folosit ca odorizant de cameră  în birouri pentru a crește eficiența angajaților.

Info

Ingrediente

CITRUS LIMON PEEL OIL, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, GERANIOL, CITRONELLOL (Ulei esențial de lămâie)

Țara de origine

Italia

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă, brun, cu picurător

Utilizare

Băi aromatice

2-3 picături în cada de baie

Masaj

Se diluează 2-3 picături în 100 ml. bază de ulei vegetal

Parfumare

Parfumați încăperile, soluțiile de curățat și așternurile cu 1-5 picături în 100 ml. vaporizator sau spray pe bază de apă.

6424352000602
Fii primul care scrie un review

4 alte produse în aceeași categorie: