Ulei esențial de Mandarine

În stoc
18,00 RON
cu TVA

O aromă intensă și dulce de citrice, ușor florală, cu efect înălțător și relaxant, fiind ideală pentru ameliorarea stărilor emoționale negative. Are efect antispasmodic ușor, ceea ce îl face util ca remediu pentru relaxarea spasmelor musculare. 

Uleiul esențial de mandarine este obținut prin presarea mecanică a cojilor de mandarine. Oferă o aromă intensă, dulce, de citrice ușor florală cu efect înălțător și relaxant, fiind ideal pentru ameliorarea stărilor emoționale negative. Are efect antispasmodic ușor, ceea ce îl face util pentru relaxarea spasmelor musculare. Câteva picături adăugate la uleiul de masaj dau un efect anticelulitic, diminuează aspectul vergeturile și retenția fluidelor.

Mandarinul este originar din China, dar a fost adus în Europa în 1805 și ceva mai târziu în America, care este acum un mare producător de acest tip de ulei. Uleiul esențial de mandarine are o aromă dulce, proaspătă, de citrice. Cercetătorii francezi consideră mandarinele benefice copiilor și persoanelor înainate în vârstă deoarece oferă vitamina C din abundență și au o aciditate mai scăzută decât portocalele.  Uleiul esențial de mandarine eliberează de stres, ajută la menținerea sănătoasă a pielii și păstrează nivelul optim de hidratare al acesteia. De asemenea, ajută la curățarea tenului gras.

Info

Ingrediente

CITRUS NOBILIS LEAF OIL, LIMONENE, LINALOOL, CITRAL (Ulei esențial de mandarine)

Țara de origine

Spania

Cantitate

10 ml.

Ambalaj

Recipient sticlă, brun, cu picurător

Utilizare

Băi aromatice

2-3 picături în cada de baie

Masaj

Se diluează 2-3 picături în 100 ml. bază de ulei vegetal

Parfumare

Parfumați încăperile, soluțiile de curățat și așternurile cu 1-5 picături în 100 ml. vaporizator sau spray pe bază de apă.

Uleiuri esentiale
Fii primul care scrie un review

4 alte produse în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta