Apă de Mușețel - Bio

În stoc
22,00 RON
cu TVA

Apa de MUȘEȚEL BIO este deosebit de eficientă în îndepărtarea impurităților și tonifierea pielii sensibile, predispusă la acnee și eczeme, calmând senzația de mâncărime. Nu contine ALCOOL iar proprietățile cicatrizante și antiinflamatorii ajută la vindecarea rapidă a rănilor superficiale și a acneei active. Poate fi folosită pe toate tipurile de piele, cu beneficii speciale pentru cea mixtă.

Apele florale sunt o sursă importantă de hidratare pentru piele. Datorită ingredientelor naturale, eficiente sunt produse sunt ideale pentru curățarea și împrospătarea tenului.

Muşeţelul este renumit pentru aroma sa subtilă de ierburi proaspete, precum şi pentru beneficiile sale terapeutice şi calmante asupra minţii şi corpului. Apa de muşeţel are proprietăţi blânde, care ajută la calmarea şi reducerea senzaţiei de mâncărime. Este recomandată atât pentru pielea uscată şi sensibilă, cât şi pentru cea predispusă la alergii şi eczeme. Pentru calmarea stărilor de agitaţie şi un somn odihnitor, se poate pulveriza puţină apă de muşetel pe pernă, seara înainte de culcare. 

Info

Ingrediente

AQUA, MATRICARIA RECUTITA FLOWER OIL (Apă florală de mușețel)

Țara de origine

Bugaria

Cantitate

100 ml.

Ambalaj

Recipient plastic brun cu pulverizator

Utilizare

Pentru față, corp și păr

Se aplică nediluat prin pulverizare, direct pe față, corp sau păr, ca tonifiant sau parfumant. Pentru demachiere, se aplică apa florală pe o dischetă cosmetică, apoi se curăţă tenul.

6424352000244
Fii primul care scrie un review

2 alte produse în aceeași categorie: