Apă de Lavandă - Bio

1 Reviews
În stoc
21,00 RON
cu TVA

Apa de LAVANDĂ BIO este potrivită pentru curățarea naturală a pielii și reîmprospătarea tenul, fiind deosebit de benefică în anotimpul călduros. Protejează delicat pielea fiind liniștitoare şi calmantă, asistând natural la regenerarea pielii deteriorate sau sensibile. Este ideală pentru tenul cu acnee ușoară datorită proprietăților antibacteriane și tonifiante redând tenului strălucirea, echilibrându-l.  Potrivită pentru toate tipurile de ten. Pentru tenul uscat se recomandă în amestec cu apa de mușețel. 

Apele florale sunt o sursă importantă de hidratare pentru piele. Datorită ingredientelor naturale, eficiente sunt produse ideale pentru curățarea și împrospătarea tenului.

Florile de lavandă au fost folosite de mult timp pentru a trata problemele de insomnie şi anxietate. În timpul primului război mondial, lavanda a fost utilizată pentru dezinfectarea rănilor. Femeile puneau săculeţi cu lavandă în dulapuri pentru parfum, iar spitalele o foloseau drept antiseptic şi dezinfectant pentru sterilizarea suprafeţelor şi echipamentelor. În zilele noastre, lavanda este utilizată drept un remediu natural pentru piele şi spirit.

Potrivită pentru toate tipurile de ten, apa de lavandă este un purifiant natural pentru piele, fiind liniştitoare şi calmantă. Obţinută prin distilare, aceasta ajută la regenerarea pielii deteriorate sau sensibile. Fiind un tonifiant natural, oferă strălucire tenului, echilibrându-l.

Info

Ingrediente

AQUA, ALCOHOL, LAVANDULA ANGUSTIFOLIA HERB OIL, LINALOOL (Apă florală de lavandă)

Țara de origine

Bugaria

Cantitate

100 ml.

Ambalaj

Recipient plastic brun cu pulverizator

Utilizare

Pentru față, corp și păr

Se aplică nediluat prin pulverizare, direct pe față, corp sau păr, ca tonifiant sau parfumant. Pentru demachiere, se aplică apa florală pe o dischetă cosmetică, apoi se curăţă tenul.

Ingrijire ten
1 Review-uri

miroase ingrozitor
Numai a lavanda nu miroase. E o combinatie de clocit cu chimical.
on

2 alte produse în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta