Apă de Trandafir de Damasc | Bio

În stoc
18,49 RON

PayPal

Apa de TRANDAFIR de DAMASC BIO este un ingredient minunat, excepțional de blând, cu importante beneficii pentru piele. Aceasta ajută la reducerea roşeţii și la calmarea pielii iritate după expunerea la soare. Aceste proprietăți o recomandă persoanelor cu piele sensibilă. Este un foarte bun demachiant și ajută la curățarea tenului şi la diminuarea excesului de sebum, prevenind astfel încărcarea pielii și apariția coșurilor. Proprietățile astringente o recomandă ca soluție tonică ajutând la închiderea porilor. Este potrivită tuturor tipurile de piele. Hidratează și echilibrează nivelul pH-ului, având efect anti-îmbătrânire.

În timp ce există peste 7.000 de soiuri de trandafiri în întreaga lume, doar câteva sunt cunoscute ca trandafiri purtători de ulei ce pot fi utilizați pentru producerea apelor de trandafir de înaltă calitate.

Trandafirul de Damasc este originar din Orientul Mijlociu, numele său făcând referire la orașul Damasc, capitala Siriei. Trandafirului de Damasc este foarte apreciat în industria cosmeticelor și a parfumurilor și este astăzi  cultivat în principal în Maroc, Turcia, India, Iran și Bulgaria.

Trandafirul de Damasc bulgăresc (Bulgara Rosa Damascena) este renumit ca fiind cel mai bun trandafir purtător de ulei, cunoscut în intreaga lume pentru mai mult de 330 de ani. În special, trandafirul cultivat organic în "Valea Trandafirilor" din Bulgaria are cele mai multe beneficii pentru sănătate și frumusețe. Această regiune are climatul și solul cel mai potrivit pentru a cultiva această specie de trandar.

Are proprietăți antivirale, antiseptice și dezinfectante. Menține echilibrul pH-ului, stimulează procesele de regenerare și are un efect calmant în tratarea iritațiilor, a roșeții și a arsurilor solare.

Prin pulverizare oferă un efect răcoritor local. Echilibrează și îmbunătățește starea de spirit având efect liniștitor în stările de nervozitate. Apa de trandafir este privită ca un sedativ ușor și antidepresiv.

Este potrivit pentru pielea normală și uscată, matură sau sensibilă. Un foarte bun demachiant, curăță tenului de impurități și eliminâ excesul de sebum, prevenind apariția coșurilor. Proprietățile astringente o recomandă ca soluție tonică ajutând la închiderea porilor.

Info

Ingrediente

AQUA, ALCOHOL, ROSA DAMASCENA FLOWER OIL, GERANIOL, CITRONELLOL (Apă florală de trandafir de Damasc)

Țara de origine

Bugaria

Cantitate

100 ml.

Ambalaj

Recipient plastic brun cu pulverizator

Utilizare

Pentru față, corp și păr

Se aplică nediluat prin pulverizare, direct pe față, corp sau păr, ca tonifiant sau parfumant. Pentru demachiere, se aplică apa florală pe o dischetă cosmetică, apoi se curăţă tenul.

0030031
Fii primul care scrie un review

2 alte produse în aceeași categorie:

Produsul a fost adaugăt in lista ta