Șampoane

Filtre active

Cel mai bun sampon par gras sau normal cu tendinta de ingrasare. Cel mai bun sampon par gras sau normal cu tendinta de ingrasare. 2
Available
56,00 RON
Șamponul cu cafeină ajută la întărirea rădăcinii și la energizarea firelor de păr pe toată lungimea lor. Previne căderea prematură a părului și subțierea firelor, fenomene ce afectează atât bărbații cât și femeile. Cafeina stimulează circulația sângelui la nivelul scalpului ajutând la transportarea nutrienților necesari unui păr sănătos, bogat și...
Available
Șampoane

Șampon Anticădere cu ulei de Ricin

6424352000961
32,00 RON
Combinația celor trei extracte de plante, rădăcină de gura-lupului de Baikal, germeni de grâu și germeni de soia, îmbogățită cu ulei de ricin stimulează creșterea părului, a densității acestuia și ajută la redarea aspectului sănătos.
 2
Available
48,00 RON
Șamponul antimătreață fără sulfați conține un extract activ natural din semințe de țelină ce ajută la echilibrarea producției de sebum și tratează mătreața atât pentru scalpul seboreic cât și pentru cel uscat. Ingredientul activ împiedică dezvoltarea bacteriilor ce produc mătreața și reduce descuamarea excesivă a pielii scalpului.
Available
32,00 RON
Elimină și previne formarea mătreței având la bază ulei de cocos și ingredientul activ Octopirox. Aceste ingrediente hidratează scalpul și au acțiune antimicrobiană și antioxidantă.
 2
Available
53,00 RON
Șamponul fără sulfați cu extract de urzică calmează scalpul sensibil și normalizează secreția de sebum fiind excelent pentru părul normal sau cu tendință rapidă de îngrășare. Ingredientele active din compoziția sa te ajută să obții un păr cu volum natural și strălucitor, niciodată cu aspect gras, fără să usuce pielea. 
 2
Available
41,00 RON
Șamponul nutritiv cu lapte de capră conține ingrediente hrănitoare pentru un păr suplu și moale la atingere. Formula îmbogățită cu unturi și uleiuri vegetale vizează îmbunătățirea texturii părului cu tendințe de uscare. Șamponul oferă ingrediente naturale vitale ce hrănesc și emoliază scalpul fără să îngreuneze firele de păr.
Available
32,00 RON
Formula are la bază prețiosul ulei de argan și substanța activă Keratrix, un ingredient natural bogat în aminoacizi. Aceste ingrediente cresc elasticitatea și rezistența părului, având o acțiune prelungită asupra firului de păr deteriorat.
 2
Available
46,00 RON
Șamponul reparator conține ingrediente hrănitoare pentru a avea un păr suplu și moale. Laptele de capră îmbunătățește textura părului uscat și deteriorat. Unturile și uleiurile vegetale oferă emoliere și sunt hrănitoare pentru scalp, fără să îngreuneze firele de păr.
Se afisează 1-8 din 8 produs(e)