Uleiuri esențiale

Available
Aromă de condimente

Ulei esențial de Anason

10,08 RON
Aroma anasonului este pregnantă și dulce. Proprietățile stimulative și energizante au o acțiune deosebit de reconfortantă asupra sistemul respirator și efect calmant asupra stărilor de nervozitate și anxietate. Poate stimula circulaţia şi sistemul nervos ajutându-te să te simți alert(ă).
Available
Aromă de condimente

Ulei esențial de Arbore de Ceai

13,45 RON
Proprietățile sale antibacteriene și antiseptice sunt recunoscute, fiind un remediu natural recomandat în tratarea acneei. Menține pielea curată și protejează împotriva bacteriilor.
Stoc epuizat
Aromă de citrice

Ulei esențial de Bergamot

21,85 RON
Uleiul esențial de BERGAMOT are o aroma puternică și dulce de portocale cu o notă florală fină. Este obținut prin presarea la rece a cojilor portocalei de bergamot și are multiple întrebuințări terapeutice datorită proprietăților sale antibacteriene și regenerative. Este un excepțional cicatrizant ajutând la vindecarea rănilor. Uniformizează melanina,...
Available
Aromă lemnoasă

Ulei esențial de Brad

12,61 RON
Ulei esențial de brad emană un miros bogat, lemnos și dulce, de conifere. Este adesea folosit pentru a combate inflamația gâtului și infecțiile respiratorii, oboseala psihică, durerile musculare și articulare.
Available
Aromă lemnoasă

Ulei esențial de Cedru

10,92 RON
Uleiul esențial de cedru are o aromă caldă, lemnoasă, ușor condimentată. Are proprietăți unice ce îl recomandă în tratamentele de remodelare corporală,   anticelulitice și pentru circulație deficitară. Este recunoscut în îngrijirea tenului gras cu pori dilatați și a cicatricilor post-acnee. Incorporat în șampon, este un ingredient benefic pentru părul...
Available
Aromă răcoritoare

Ulei esențial de Eucalipt

10,92 RON
Ulei esențial de eucalipt are numeroase beneficii. Elimină epuizarea mentală , fiind des utilizat în aromoterapie pentru a stimula activitatea mentală. Caracterul său antiseptic îl fac extrem de eficient în tratarea rănilor și răcelii. Aroma curată il face un odorizant de cameră perfect.
Stoc epuizat
Aromă florală

Ulei esențial de Geraniu

22,69 RON
Uleiul esențial de geraniu este folosit în mod obișnuit în aromaterapie datorită  beneficiilor sale pentru sănătate, îmbunătățind starea fizică, mentală și emoțională. Este extras prin distilarea tulpinilor, frunzelor și florilor plantei de geraniu. Uleiul este considerat netoxic, non-iritant și în general non-sensibilizant, iar proprietățile sale...
Available
Aromă de citrice

Ulei esențial de Grapefruit

23,53 RON
Menține pielea curată și ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute datorită proprietăților sale dezinfectante și astringente. Micșorează și curăță porii ajutând la reglarea secreției de sebum, oferind o senzație de prospețime îndelungată.
Available
Aromă de citrice

Ulei esențial de Lămâie

12,61 RON
Este un ulei esențial foarte popular datorită mirosului revigorant și a proprietăților purificatoare și de curățare. Conține antioxidanți puternici și ajută la reducerea inflamației. Luptă  împotriva bacteriilor și ciupercilor stimulând în același timp nivelului de energie.
Se afisează 1-9 din 21 produs(e)
Produsul a fost adaugăt in lista ta