Uleiuri esențiale

Filtre active

Filtrare după

Marca

Marca

Pret

Pret

  • 15,00 RON - 32,00 RON

  • Nou
Available
Aromă de condimente

Ulei esențial de Rozmarin

Uleiuri esentiale
24,00 RON
Uleiul esențial de rozmarin are un parfum proaspăt, cu o aromă balsamică ușor mentolată. Este creditat ca având acțiune stimulatoare și este utilizat în numeroase produse de îngrijire a pielii. Se folosește în îngrijirea părului pentru a stimula creșterea și a îmbunătăți majoritatea problemelor legate de scalp, în special mătreața și excesul de sebum....
Available
Aromă de condimente

Ulei esențial de Verbină Sălbatică

Uleiuri esentiale
21,00 RON
Acest ulei are o aromă dulce și fresh asemeni amestecului de mentă și vanilie. Are note înalte, florale și o bază ușor citrică. Se combină bine cu uleiurile esențiale cu aromă de condimente. Este obținut prin distilarea cu aburi a florilor proaspete și este bogat în compuși cu proprietăți antibacteriene. Este un bun repelent pentru insecte.
Available
Aromă de citrice

Ulei esențial de Lime

Uleiuri esentiale
20,00 RON
Uleiul esențial de lime este extras prin presarea la rece a cojilor proaspete oferind un miros înțepător, proaspăt de citrice cu efect calmant. În aromaterapie este folosit pentru reducerea stresului și a anxietății. Bogat în vitamina C și antioxidanţi protejează pielea de radicalii liberi. Dezinfectează și tonifică țesutul cutanat.
Available
Aromă lemnoasă

Ulei esențial de Cedru

Uleiuri esentiale
19,00 RON
Uleiul esențial de cedru are o aromă caldă, lemnoasă, ușor condimentată. Are proprietăți unice ce îl recomandă în tratamentele de remodelare corporală, anticelulitice și pentru circulație deficitară. Este recunoscut în îngrijirea tenului gras cu pori dilatați și a cicatricilor post-acnee. Incorporat în șampon, este un ingredient benefic pentru părul gras....
Available
Aromă lemnoasă

Ulei esențial de Brad

Uleiuri esentiale
19,00 RON
Ulei esențial de brad emană un miros bogat, lemnos și dulce, de conifere. Este adesea folosit pentru a combate inflamația gâtului și infecțiile respiratorii, oboseala psihică, durerile musculare și articulare.
Available
Aromă de condimente

Ulei esențial de Oregano

Uleiuri esentiale
23,00 RON
Uleiul esențial de oregano conține compuși organici cu proprietăți antioxidante și antimicrobiene puternice, fiind un remediu natural recomandat în tratarea acneei, psoriazisului și eczemei Uleiul emană un miros puternic cu aromă balsamică. Folosit în inhalații are efect pozitiv în descongestionarea căilor  respiratorii.
Available
Aromă răcoritoare

Ulei esențial de Eucalipt

Uleiuri esentiale
18,00 RON
Ulei esențial de eucalipt are numeroase beneficii. Elimină epuizarea mentală , fiind des utilizat în aromoterapie pentru a stimula activitatea mentală. Caracterul său antiseptic îl fac extrem de eficient în tratarea rănilor și răcelii. Aroma curată il face un odorizant de cameră perfect.
Available
Aromă de citrice

Ulei esențial de Portocale

Uleiuri esentiale
15,00 RON
O aromă de citrice subtilă, dulce, proaspătă și astringentă ce oferă o senzație de relaxare și revigorare ajutând în diminuarea stării de anxietate. Stimulează circulația la nivelul pielii având un efect de iluminare și strălucire.
Available
Aromă răcoritoare

Ulei esențial de Mentă

Uleiuri esentiale
19,00 RON
Ulei esențial de mentă este un analgezic și relaxant muscular natural foarte eficient, datorită senzațiilor de răcorire și revigorare oferite. Ameliorează durerile de cap, diminuând tensiunea nervoasă, crește nivelul de energie și îmbunătățește concentrarea. Ajută la deschiderea căilor respiratorii, curăță mucusul și reduce congestia , fiind adesea...
Se afisează 1-9 din 17 produs(e)
Produsul a fost adaugăt in lista ta