Pentru plajă

Filtre active

Available
Unturi vegetale

Unt de Cacao organic - nerafinat

Unturi vegetale
32,00 RON
Untul de cacao este un excelent hidratant pentru piele datorită conținutului ridicat de grăsimi saturate care sunt deosebit de benefice pentru emolierea pielii uscate, crăpate. Este bogat în vitamine care protejează şi hrănesc pielea, scalpul şi părul degradat, fiind ușor absorbit.
Available
Săpunuri

Săpun cu cătină și morcov

Sapunuri
21,00 RON
Săpunul cu cătină și morcov ajută la obținerea unui ten sănătos și hidratat. Ingredientele de bază curăță delicat iar amestecul uleiurilor de cătină, gălbenele și morcov pregătește pielea pentru a  un bronz strălucitor, uniform și de lungă durată. Este potrivit tuturor tipurilor de piele, cu beneficii speciale pentru cea sensibilă.
Available
40,00 RON
Combinația de uleiuri 100% naturale de cocos, ricin și unt de shea ajută la refacerea pielii după expunerea la soare pentru a avea un bronz strălucitor și de lungă durată.
Available
Înainte de plajă

Ulei pentru plajă cu Morcov și Argan

Pentru plaja
59,00 RON
Uleiul pentru plajă cu morcov și argan , conferă pielii un bronz sănătos, uniform și intens datorită ingredientelor hrănitoare ce hidratează și mențin elasticitatea acesteia.
Available
Înainte de plajă

Ulei pentru plaja cu Cocos, Morcov, Macadamia...

Pentru plaja
53,00 RON
Conferă pielii un bronz sănătos, strălucitor și de lungă durată , datorită ingredientelor bogate în acizi grași ce hrănesc pielea în profunzime menținând un nivel optim de hidratare. 
Se afisează 1-5 din 5 produs(e)
Pagina
Produsul a fost adaugăt in lista ta