Păr

Filtre active

Cel mai bun sampon par gras sau normal cu tendinta de ingrasare. Cel mai bun sampon par gras sau normal cu tendinta de ingrasare. 2
Available
56,00 RON
Șamponul cu cafeină ajută la întărirea rădăcinii și la energizarea firelor de păr pe toată lungimea lor. Previne căderea prematură a părului și subțierea firelor, fenomene ce afectează atât bărbații cât și femeile. Cafeina stimulează circulația sângelui la nivelul scalpului ajutând la transportarea nutrienților necesari unui păr sănătos, bogat și...
Available
Șampoane

Șampon Anticădere cu ulei de Ricin

6424352000961
32,00 RON
Combinația celor trei extracte de plante, rădăcină de gura-lupului de Baikal, germeni de grâu și germeni de soia, îmbogățită cu ulei de ricin stimulează creșterea părului, a densității acestuia și ajută la redarea aspectului sănătos.
 2
Available
48,00 RON
Șamponul antimătreață fără sulfați conține un extract activ natural din semințe de țelină ce ajută la echilibrarea producției de sebum și tratează mătreața atât pentru scalpul seboreic cât și pentru scalp uscat. Ingredient activ împiedică dezvoltarea bacteriilor ce produc mătreața și reduce descuamarea excesivă a pielii scalpului.
Available
32,00 RON
Elimină și previne formarea mătreței având la bază ulei de cocos și ingredientul activ Octopirox. Aceste ingrediente hidratează scalpul și au acțiune antimicrobiană și antioxidantă.
 2
Available
53,00 RON
Șamponul fără sulfați cu extract de urzică calmează scalpul sensibil și normalizează secreția de sebum fiind excelent pentru părul normal sau cu tendință rapidă de îngrășare. Ingredientele active din compoziția sa te ajută să obții un păr cu volum natural și strălucitor, niciodată cu aspect de păr gras, fără să usuce pielea. 
Available
31,00 RON
Amestecul de uleiuri vegetale și uleiuri esențiale ce oferă o îngrijire completă părului facial și o aromă proaspătă, răcoritoare. Formula sa ajută la definirea firelor de păr și le conferă strălucire, protejând în același timp pielea. 
Available
Pentru el

Ulei pentru barbă cu Vetiver și Cedru

6424352001296
36,00 RON
Un amestec de uleiuri vegetale și uleiuri esențiale ce conferă o îngrijire completă părului facial și încântă prin parfumul misterios și sofisticat.
Available
Ulei tratament

Ulei Tratament pentru păr 200 ml.

6424352001173
77,00 RON
1 Reviews
Uleiul tratament pentru păr este soluția 100% naturală pentru menținerea sănătății părului și prevenirea degradării acestuia. Uleiurile din compoziția sa sunt bogate în acizi grași esențiali și recunoscute pentru calitățile lor hidratante și reparatorii.
Se afisează 1-8 din 8 produs(e)