Aromă de citrice

Stoc epuizat
Aromă de citrice

Ulei esențial de Bergamot

21,85 RON
Uleiul esențial de BERGAMOT are o aroma puternică și dulce de portocale cu o notă florală fină. Este obținut prin presarea la rece a cojilor portocalei de bergamot și are multiple întrebuințări terapeutice datorită proprietăților sale antibacteriene și regenerative. Este un excepțional cicatrizant ajutând la vindecarea rănilor. Uniformizează melanina,...
Available
Aromă de citrice

Ulei esențial de Grapefruit

23,53 RON
Menține pielea curată și ajută la eliminarea mirosurilor neplăcute datorită proprietăților sale dezinfectante și astringente. Micșorează și curăță porii ajutând la reglarea secreției de sebum, oferind o senzație de prospețime îndelungată.
Available
Aromă de citrice

Ulei esențial de Lămâie

12,61 RON
Este un ulei esențial foarte popular datorită mirosului revigorant și a proprietăților purificatoare și de curățare. Conține antioxidanți puternici și ajută la reducerea inflamației. Luptă  împotriva bacteriilor și ciupercilor stimulând în același timp nivelului de energie.
Available
Aromă de citrice

Ulei esențial de Lime

13,45 RON
Uleiul esențial de lime este extras prin presarea la rece a cojilor proaspete oferind un miros înțepător, proaspăt de citrice cu efect calmant. În aromaterapie este folosit pentru reducerea stresului și a anxietății. Bogat în vitamina C și antioxidanţi protejează pielea de radicalii liberi. Dezinfectează și tonifică țesutul cutanat.
Available
Aromă de citrice

Ulei esențial de Mandarine

11,76 RON
O aromă intensă și dulce de citrice, ușor florală, cu efect înălțător și relaxant, fiind ideală pentru ameliorarea stărilor emoționale negative. Are efect antispasmodic ușor, ceea ce îl face util ca remediu pentru relaxarea spasmelor musculare. 
Available
Aromă de citrice

Ulei esențial de Portocale

10,08 RON
O aromă de citrice subtilă, dulce, proaspătă și astringentă ce oferă o senzație de relaxare și revigorare ajutând în diminuarea stării de anxietate. Stimulează circulația la nivelul pielii având un efect de iluminare și strălucire.
Se afisează 1-6 din 6 produs(e)
Produsul a fost adaugăt in lista ta