POLITICA DE CONFIDENTIALITATE


TRIO VERDE SRL tratează cu responsabilitate protecția datelor cu caracter personal. Astfel, vă informăm cu privire la Politica de confidențialitate a site-ului nostru.

Prin acceptarea informațiilor prezentate în acest document vă exprimați acordul că ați citit, ați înțeles și sunteți de acord, fără limite sau calificare, asupra Politicii de Confidențialitate a site-ului www.trioverde.ro

POLITICA DE CONFIDENŢIALITATE

DECLARAŢIE GENERALĂ

Site-ul www.trioverde.ro se află în proprietatea deplină a S.C. TRIO VERDE S.R.L. organizată în baza legii române, cu sediul în Suceava, str. Ștefan cel Mare, nr. 54, Cod poştal 720049 , Judeţul Suceava, România, Cod de identificare fiscală RO29136460 , înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J33 / 868 / 2011.

SC TRIO VERDE SRL folosește date de tip cookies și colectează date cu caracter personal pe site-ul www.trioverde.ro. Orice informație privitoare la datele dumneavoastră pot fi solicitate folosind adresa de e-mail office@trioverde.ro.

Datele colectate de SC TRIO VERDE SRL sunt date colectate direct (stocate pe serverul nostru) și indirect (stocate pe calculatorul dvs.). Cele colectare direct sunt date cu caracter personal pe care dvs. le furnizați prin intermediul formularului de contact sau prin abonarea la buletinul informativ intitulat pe site ‘Newsletter’. Cele colectate indirect sunt date de tip cookies a căror informație nu poate duce la identificarea dvs. personală. Site-ul folosește date cookies de sesiune și ale terților cu scopul asigurării funcționării site-ului și asigurarea unei experienţe optime a utilizatorului când vizitează site-ul trioverde.ro.

DATE COLECTATE DIRECT

Date colectate direct sunt acele date cu caracter personal (nume, prenume, data naşterii, adresa, etc), care pot duce la identificare dvs. şi sunt informaţii oferite direct de dvs. prin intermendiul formularului de contact sau prin abonarea dvs. la buletinul informativ al SC TRIO VERDE SRL.

Formular de contact

Dacă ne trimiteți întrebări prin intermediul formularului de contact, vom colecta datele introduse în formular, inclusiv datele de contact pe care le furnizați, pentru a răspunde la întrebarea dvs. și la orice întrebări ulterioare. Nu împărtășim aceste informații fără permisiunea dvs și o vom face cu acordul dvs. doar în scopul soluționării cererilor dvs. din formular.

Prin urmare, vom prelucra orice date pe care le introduceți în formularul de contact numai cu consimțământul dvs. potrivit legilor în vigoare. Vom păstra datele pe care le furnizați pe formularul de contact până când solicitați ștergerea sau revocați consimțământul pentru stocarea acestora. Puteți să cereți oricând ca aceste date sa fie șterse prin trimiterea unei cereri informale la adresa de e-mail office@trioverde.ro

Orice dispoziții legale obligatorii, în special cele referitoare la perioadele obligatorii de păstrare a datelor necesare desfășurării activității economice (facturi ale clienților, fişe predare-primire marfă etc), nu sunt afectate de această dispoziție și respectă legile în vigoare.

Abonarea la Newsletter

Primirea buletinului informativ / newsletter se face în urma completării datelor solicitate în formularul de abonare aferent. Aceasta se face de către utilizator prin acceptarea politicii de confidențialitate.

Datele preluate de la utilizator în scopul expedierii buletinului sunt folosite în limitele legii iar mesajele trimise nu sunt nesolicitate și respectă reglementarile privind comerţul electronic în ceea ce priveşte comunicarea comercială, cum sunt acestea stabilite de legislația română.

Renunțarea la primirea buletinului informativ de către utilizator se poate face în orice moment prin folosirea butonului/linkului de dezabonare prezent în conținutul tuturor mesajelor transmise către utilizator.

SCOPUL SI DURATA COLECTĂRII

Datele colectate direct sunt stocate pe serverul nostru pe o perioadă nedeterminată de timp sau până la solicitarea dumneavoastră expresă ca acestea să fie șterse. Datele sunt folosite în scopul în care au fost colectate. Astfel, dacă v-ați abonat la newsletter veți primi periodic de la site-ul nostru informații privind noi produse, oferte si alte materiale informative care au legătură cu SC Trio Verde SRL sau care au fost pregătite special pentru a promova produsele noastre. Dacă ne-aţi contactat folosind formularul de contact, informațiile furnizate sunt strict folosite pentru a comunica cu dumneavoastră legat de situația particulară pentru care ne-aţi contactat. Contactarea folosind formularul de contact nu presupune înscrierea dvs. automată la vreun buletin informativ oferit de SC TRIO VERDE SRL.

DATE COLECTATE INDIRECT

Site-ul www.trioverde.ro folosește date cookies de diferite tipuri în scopuri clare şi transparente. Legal putem stoca cookie-uri pe dispozitivul dvs. dacă acestea sunt strict necesare pentru funcționarea site-ului. Pentru toate celelalte tipuri de cookie-uri avem nevoie de permisiunea dvs.

Date Cookies

Fișierele cookie sunt folosite pentru a îmbunătății experiența vizitatorului pe site-ul nostru. Cookie-urile nu dăunează computerului și nu conțin virus. Acestea ajută site-ul trioverde.ro să fie mai ușor de utilizat, eficient și sigur.

Fișierele cookie sunt fișiere text mici stocate pe computer dvs. și salvate de browserul dvs. şi nu pot fi accesate din exterior decât de site-ul care le-a emis. Utilizarea anumitor cookies permite serverelor web să recunoască utilizatorii care le-au mai vizitat şi să reconfigureze site-ul în funcție de preferinţele acestora.

Cookies de sesiune

Majoritatea cookie-urilor pe care le folosim sunt așa numitele cookie-uri de sesiune. Acestea sunt șterse automat după încetarea sesiunii de utilizare a site-ului şi sunt necesare funcționării site-ului web in termenii definiți de lege. Aceste informații nu pot fi folosite pentru a identifica un anumit utilizator deoarece nu conțin informații cu caracter personal. Aceste date nu vor fi combinate cu date din alte surse.

Cookies persistente

Aceste tipuri de cookies fac posibilă recunoașterea browserului dvs. atunci când vizitați ulterior site-ul nostru, moment în care site-ul este reconfigurat pentru a afişa conţinutul în funcţie de preferinţele dvs.

Cookie-urile persistente sunt stocate de asemenea la nivelul calculatorului dvs și nu sunt șterse atunci când sesiunea de navigare este închisă. Ele pot fi şterse de dvs. sau să expire automat după un anumit timp.

Puteți configura browserul să vă informeze despre utilizarea cookie-urilor, astfel încât să puteți decide de la caz la caz dacă acceptați sau respingeți un cookie. În mod alternativ, browserul dvs. poate fi configurat să accepte automat cookie-urile în anumite condiții sau să le respingă întotdeauna sau să le șteargă automat la închiderea browserului. Dezactivarea modulelor cookie poate limita funcționalitatea site-ului nostru web.

Cookies instalate de terți

Site-ul trioverde.ro foloseşte cookies instalate de terţi. Aceste cookie-uri rămân în memoria dispozitivului până când le ștergeți dvs. sau expiră de la sine. Unele browsere va oferă posibilitatea de a controla cookie-urile de la terți în sensul dezactivării lor.

Aceste date sunt stocate prin plugin-urile de la Google Analitics, Google Ad si TDScount. Scopul lor este de a avea un istoric asupra activităţii din trecut a utilizatorului pe site și de a oferi informații legate de specificul utilizatorilor pentru site-ul www.trioverde.ro, cu scopul folosirii  în campanii de marketing , de promovare și creare de oferte personalizate. Trio Verde nu deţine drept de folosinţă asupra acestor date iar companiile care instalează cookies prin intermediul site-ului trioverde.ro au obligaţia de a respecta legile în vigoare.

Datele terţilor - Google Analytics şi TDScout

Analiza comportamentului dvs. de navigare de către Google Analytics şi TDScout este anonimă, adică nu veţi putea fi identificat dvs. ca persoană din aceste date. Puteți obiecta la această analiză sau puteți preveni utilizarea acestor datelor prin instrumente specifice instalate în browserul dvs.

Site-ul www.trioverde.ro folosește setări avansate și anonimizează IP-ul dvs. în momentul în care vizitați site-ul. De asemenea, promovăm setările care vă oferă posibilitatea de a opta independent pentru urmărirea activității pe site și excludem automat informații despre utilizatorii care au activată solicitarea de a Nu Urmări / Do Not Track.



Lista tipurilor de cookies folosite de site-ul www.trioverde.ro

Cookies care incep cu Hst_ Trio Verde Sunt cookies de sesiune şi asigură funcţionarea site-ului
PHPSESSID  Trio Verde Sunt cookies de sesiune şi asigură funcționarea site-ului.
Cookies care se termina cu _igd DTScount Acestea sunt cookie-urile de analiză web ale DTScount. Acestea sunt folosite pentru a colecta informații despre comportamentul vizitatorilor pe site-ul Web. Acestea sunt folosite pentru a genera rapoate legate de comportamentul online al diferitelor segmente de utilizatori şi nu conţin informaţii cu caracter personal care pot duce la identificarea dvs.
Cookies care incep cu _ _ga, _gid, _gat. Histats,Google Analytics, DoubleClick Google Analytics, Google AdWords, Google Ads Acestea sunt cookie-urile de analiză web furnizate de Google Inc. Acestea sunt folosite pentru a colecta informații despre modul în care vizitatorii utilizează site-ul Web. Le folosim pentru a strânge informații statistice și date care ne vor ajuta să îmbunătățim site-ul nostru web. Aceste cookie-uri pot fi, de asemenea, folosite pentru a oferi utilizatorilor o experiență de publicitate personalizată și mai bine adaptată.



DREPTURILE DVS.

Informarea privind datele colectate si stocate

Aveți întotdeauna dreptul de a solicita gratuit informații privind stocarea datelor dvs. Aveţi deasemenea dreptul de a solicita corectarea sau ștergerea acestora. Ne puteți contacta în orice moment utilizând adresa office@trioverde.ro dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la problema confidențialității și protecției datelor dvs.

Revocarea consimţământului pentru prelucrarea datelor dvs. 

Multe operațiuni de prelucrare a datelor sunt posibile numai cu consimțământul dvs. expres. Puteți să vă revocați, în orice moment, consimțământul cu efecte viitoare. Un e-mail informal care face această cerere este suficient. Datele prelucrate înainte de a primi solicitarea dvs. pot fi prelucrate în mod legal.

Opoziţia faţă de emailuri promoţionale

Nu veți primi informații nesolicitate de la noi și nu împărtășim datele colectate fără acordul dvs. expres.

Dreptul de a depune plângere la autorităţile de reglementare

În cazul în care a avut loc o încălcare a legislației privind protecția datelor, persoana afectată poate depune plângere la autoritățile competente de reglementare. Autoritatea de reglementare competentă pentru chestiuni legate de legislația privind protecția datelor este Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (mai multe informații găsești pe www.dataprotection.ro).

Notificări privind încălcarea

Clientul și/sau utilizatorul are dreptul sa fie înștiințat referitor la acțiuni care au avut ca țintă furtul de date personale de pe site-ul www.trioverde.ro