APARITII MEDIA

ADEVARUL.RO

Florile de lavandă au fost folosite de mult timp pentru a trata problemele digestive, insomnia şi anxietatea. În timpul primului razboi mondial, lavanda a fost utilizată pentru tratarea sş dezinfectarea rănilor. Femeile puneau săculeti cu lavandă în dulapuri pentru parfum, iar spitalele o foloseau drept antiseptic şi dezinfectant pentru sterilizarea suprafeţelor şi echipamentelor.

www.adevarul.ro

DECO ŞI ECO

Florile de lavandă au fost folosite de mult timp pentru a trata problemele digestive, insomnia şi anxietatea. În timpul primului razboi mondial, lavanda a fost utilizată pentru tratarea şi dezinfectarea rănilor. Femeile puneau săculeti cu lavandă în dulapuri pentru parfum, iar spitalele o foloseau drept antiseptic şi dezinfectant pentru sterilizarea suprafeţelor şi echipamentelor.

www.decosieco.ro

LIFESTYLE.RO

Florile de lavandă au fost folosite de mult timp pentru a trata problemele digestive, insomnia şi anxietatea. În timpul primului razboi mondial, lavanda a fost utilizată pentru tratarea sş dezinfectarea rănilor. Femeile puneau săculetţ cu lavandă în dulapuri pentru parfum, iar spitalele o foloseau drept antiseptic şi dezinfectant pentru sterilizarea suprafeţelor şi echipamentelor.

 

www.lifestyle.ro