Ulei esential de santal amyris

Amyris 2
Amyrissite
Amyris 3
Amyris 2
Amyrissite
Amyris 3

Descriere Produs

Amyrisul este cunoscut ca și santalul din Haiti, copacul ajungând până a 18 metri în înălțime, fiind cultivat mai ales în zona Americii Centrale și Sudice. Uleiul esențial de amyris este extras din scoarța uscată a copacului. Procedeul durează până la 3 zile.

Uleiul se folosește mai ales în aromoterapie dar și în masajele terapeutice ajutând la inducerea unei stări de bine, îmbunătățind creativitatea și imaginația. Se adaugă în produse cosmetice având rol de fixator. De asemenea,  uleiul esențial de amyris are proprietăți antiseptice, sedative, decongestionate și emoliente. În plus, acest ulei esențial ajută la regenerarea pielii și previne îmbătrănirea.

INGREDIENTE: AMYRIS BALSAMIFERA BARK OIL.

ȚARA DE ORIGINE: Republica Dominicană


100% NATURAL


Utilizare: Băi aromatice: 2-3 picături în cada de baie; masaj: se diluează 2-3 picături în 100 ml bază de ulei vegetal; pentru parfumarea încăperilor, soluțiilor de curățenie, șervetelor, așternurilor: 1-5 picături în 100 ml vaporizator sau spray pe bază de apă.

Proprietati

antiseptic, regenerant, emolient

Prezentare

flacon sticlă brună 10 ml cu picurător