Ulei esential de petitgrain

Petitgrain2
Genericpetitgrain
Petitgrain1
Petitgrain2
Genericpetitgrain
Petitgrain1

Descriere Produs

Citrus aurantium sau portocalul amar este originar din Italia și Franța. Din florile sale se produce unul din cele mai scumpe uleiuri - uleiul de neroli, din fructele sale se produce un alt tip de ulei, iar din frunzele și ramurile tinere se obține uleiul esențial de petitgrain, cu o aromă unică și de neegalat. Petitgrain înseamnă bob mic, și se referă la fructele de portocale necoapte, de mărimea cireșelor.

Uleiul esențial de petitgrain este recunoscut pentru efectele sale calmante asupra durerilor musculare, țesuturilor inflamate, problemelor respiratorii și pentru reglarea tensiunii arteriale. Aromaterapia îl recomandă celor care au suferit o traumă fizică sau mentală, deoarece ajută la calmarea și relaxarea trupului și minții, favorizând un somn odihnitor. În ceea ce privește beneficiile sale asupra pielii, se știe că acest ulei are rol antiseptic, curăță, tonifică și luptă împotriva acneei. Previne infecțiile la nivelul pielii, reglează secreția de sebum, fiind recomandat în special persoanelor cu ten gras sau celor predispuși la acnee.

100% NATURAL

Țara de origine: Paraguay

INGREDIENTE: CITRUS AURANTIUM AMARA LEAF/TWIG OIL, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, CITRAL.

 

Utilizare: Băi aromatice: 2-3 picături în cada de baie; masaj: se diluează 2-3 picături în 100 ml bază de ulei vegetal; pentru parfumarea încăperilor, soluțiilor de curățenie, șervetelor, așternurilor: 1-5 picături în 100 ml vaporizator sau spray pe bază de apă.

Proprietati

antiseptic, calmant, tonifiant.

Prezentare

10 ml. sticlă brună cu picurător.