Ulei esential de lime

Lime1
Limesite
Lime2
Lime1
Limesite
Lime2

Descriere Produs

Copacul Lime este orginar din Asia de sud-est, acum întâlnindu-se în toate climatele calde din lume. Uleiul esențial de lime are un miros întepător, proaspăt, de citrice. Este folosit foarte des în industria alimentară, dar și în cea cosmetică. Acest ulei versatil este adăugat și în produsele de curățare a casei.

Conținutul ridicat de vitamina C și antioxidanți, face din uleiul esențial de lime un aliat în lupta împotriva răcelilor, stimulând sistemul imunitar. De asemenea, uleiul ajută la reducerea stresului și a anxietății. Amestecat cu un ulei vegetal, uleiul esențial de lime poate fi folosit la masaje, având calități anticelulitice dar și antireumatice. Mai mult, elimină impuritățile de pe piele, stimulând creșterea celulară, fiind benefic și în tratarea acneei. Uleiul esențial de lime este și un bun dezinfectant. Totodată, are calități hemostatice ce ajută coagularea rapidă a sângelui.

Precauții: După folosirea uleiului esențial de lime evitați expunerea la soare cel puțin 4 ore.

 

INGREDIENTE:CITRUS AURANTIFOLIA OIL, LIMONENE, CITRAL, LINALOOL, FARNESOL, GERANOIL, CITRONELLOL.

ȚARA DE ORIGINE: MEXIC


100% NATURAL

 

Utilizare: Băi aromatice: 2-3 picături în cada de baie; masaj: se diluează 2-3 picături în 100 ml bază de ulei vegetal; pentru parfumarea încăperilor, soluțiilor de curățenie, șervetelor, așternurilor: 1-5 picături în 100 ml vaporizator sau spray pe bază de apă.

 

 

 

Proprietati

antioxidant,stimulator,antiseptic

Prezentare

flacon sticlă brună 10 ml cu picurător