Ulei esential de cedru

Cedru1
Genericcedru
Cedru2
Cedru1
Genericcedru
Cedru2

Descriere Produs

Cedrul a fost folosit de Solomon pentru a construi Templul din Ierusalim, iar uleiul derivat din lemn de cedru a fost bine cunoscut de secole de egipteni și indienii nativi pentru beneficiile sale cosmetice și medicale. Uleiul esențial emană un parfum lemnos și dulce, motiv pentru care a fost adaugat în tămâie, parfumuri sau produse pentru bărbierit.

Printre beneficiile pentru piele ale acestui ulei misterios se număra și ameliorarea diverselor afecțiuni, prescum psoriasisul, eczemele sau acneea.

Are rolul de a calma iritațiile atunci când este aplicat în proporție mică într-o bază de ulei vegetal. Dacă aveți tenul gras, puteți adăuga câteva picături în demachiant sau toner, pentru a echilibra secreția de sebum. La fel se poate adăuga în șampon sau balsam în cazul părului gras. Pe lângă efectul reglator, uleiul ajută la stimularea circulației scalpului, favorizând creșterea părului. 

100% NATURAL

Țara de origine: Maroc

INGREDIENTE: CEDARWOOD ATLAS OIL, LONGIFOLENE(0,5-1%).


Utilizare: Băi aromatice: 2-3 picături în cada de baie; masaj: se diluează 2-3 picături în 100 ml bază de ulei vegetal; pentru parfumarea încăperilor, soluțiilor de curățenie, șervetelor, așternurilor: 1-5 picături în 100 ml vaporizator sau spray pe bază de apă.

Proprietati

calmant, echilibrant, stimulator.

Prezentare

10 ml. sticlă brună cu picurător.