Ulei de monoi

Monoiflower
Genericmonoi
800px-tiare tahiti
Monoiflower
Genericmonoi
800px-tiare tahiti

Descriere Produs

Originile uleiului de monoi datează de acum 2000 de ani. Maorii polinezi din Aotearoa, mai exact Noua Zeelandă, îl foloseau în scop medicinal, cosmetic și religios. Era aplicat pe pielea bebelușilor pentru a preveni deshidratarea pe timp de vară iar pe timp de iarnă, acest ulei îi proteja de frig. Marinarii maori foloseau uleiul de monoi pentru a-și proteja pielea de sarea din ocean și de frig în timpul expedițiilor cu canoe. Astăzi, foarte mulți scafandri din Polinezia încă folosesc uleiul de monoi înainte de a se scufunda în ocean.

Uleiul de monoi este secretul frumuseții femeilor din Tahiti. Este principalul ulei folosit în masajul polinezian datorită calităților sale hidratante și hrănitoare, lăsând pielea fermă și catifelată. Cei care iubesc băile solare pot folosi acest ulei doarece va îmbunătăți și prelungi bronzul. Este benefic tuturor tipurilor de ten.  Poate fi folosit cu succes și în tratamentele cosmetice pentru păr. În lunile călduroase de vară uleiul de monoi poate fi folosit ca o mască ce protejează firele de păr de efectele nocive ale soarelui și sării din mare. De asemenea, uleiul de monoi ajută la eliminarea mătreții. 

Uleiul de monoi este un amestec de flori proaspete de tiare (gardenii) macerate în ulei de cocos.

Utilizare:

Pentru față și corp: se aplică câteva picături de ulei pe pielea curată și se masează ușor pentru a ajuta absorția uleiului.

Pentru păr: se distribuie o cantitate mică de ulei pe lungimea firului de păr, de la rădăcină la vârf, cu câteva minute înainte de șamponare.

 

Ingrediente: Cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flower extract.

 

Țara de origine: Anglia.

 

 

Proprietati

hrănitor, antirid, protector, catifelant.

Prezentare

50 ml + 100 ml sticlă plastic brun spray