Ulei de jojoba Virgin

Jojoba1
Jojoba2
Genericjojoba
Jojoba1
Jojoba2
Genericjojoba

Descriere Produs

Uleiul de jojoba este o ceară lichidă extrasă din seminţele de jojoba (Simmondsia chinensis). Este un excelent agent de hidratare, cu utilizări variate în industria cosmetică. Recomandat tuturor tipurilor de piele, acesta lasă o senzaţie de catifelare după aplicare. Având o compoziţie şi o structură asemănătoare sebumului, penetrează rapid în piele făcându-l unul dintre cele mai eficiente uleiuri.

Uleiul de jojoba este un ingredient benefic în îngrijirea părului şi a scalpului. Acesta ajută la reglarea excesului de sebum şi la fortifierea firului de păr, oferindu-i volum, strălucire şi vigoare. Poate fi un foarte bun demachiant natural, bază pentru machiaj, balsam pentru buze, tratament în menţinerea frumuseţii mâinilor şi sănătăţii unghiilor.

 INGREDIENTE: SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL.

Ţara de origine: Peru

PRESAT LA RECE. 


Utilizare: 

Pentru faţă şi corp: Se aplică câteva picături de ulei pe pielea curată şi se masează uşor pentru a ajuta absorbția uleiului.
Pentru păr: Se distribuie o cantitate mică de ulei pe lungimea firului de păr, de la rădăcină la vârf, cu câteva minute înainte de şamponare.



Proprietati

emolient, protector, hrănitor, echilibrant, catifelant.

Prezentare

10 ml. sticlă brună cu picurător
100 ml. flacon brun cu pompă